Fidelio

Philips Fidelio SoundBar

Система за домашно кино

  Philips Fidelio SoundBar

  Система за домашно кино

  Най-тънката Blu-ray SoundBar с Ambisound досега

  Пълно потапяне в звука, изящно елегантен дизайн и най-доброто допълнение за тънките телевизори – Ambisound. Системата за домашно кино Philips Soundbar HTB9150 с 5 усилвателя и 6 високоговорителя се разполага лесно във всяка стая, без плетеница от кабели. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Fidelio SoundBar Система за домашно кино

3D Blu-ray, Алуминий, За монтиране на стена HTB9150/12 Търсене на подобни продукти

Най-тънката Blu-ray SoundBar с Ambisound досега

Завладяващ звук

 • Технология Ambisound за съраунд звук от по-малък брой тонколони

  Технология Ambisound за съраунд звук от по-малък брой тонколони

  Технологията Ambisound произвежда наистина обхващащ, многоканален обемен звук от по-малко високоговорители. Тя предоставя впечатляващ 5.1 звук, без ограничения за положение, размер или форма на стаята и без бъркотията на много високоговорители и кабели. Чрез комбинирания ефект на психоакустичните явления, матричната обработка и точно насочените мембрани Ambisound предоставя повече звук от по-малко високоговорители.

 • Full HD 3D Blu-ray за наистина поглъщащо изживяване при гледане на триизмерни филми

  Full HD 3D Blu-ray за наистина поглъщащо изживяване при гледане на триизмерни филми

  Оставете се да ви очароват триизмерните филми в собствения ви хол на Full HD 3D телевизор. Active 3D използва последното поколение дисплеи с бързо превключване за действителна дълбочина и реализъм при пълна висока детайлност с разделителна способност 1080x1920. Вие гледате изображенията през специални очила, които отварят и затварят лявата и дясната леща в синхрон със сменящите се изображения, което създава усещането за гледане на триизмерна картина с пълна висока детайлност на вашата система за домашно кино. Превъзходните триизмерни филми на BluRay дискове предлагат богат избор на висококачествено съдържание. Blu-ray осигурява и некомпресиран обемен звук за невероятно реалистично звуково изживяване.

 • Интернет радио, за да се наслаждавате на цяла една вселена от онлайн радиостанции

  Интернет радио, за да се наслаждавате на цяла една вселена от онлайн радиостанции

  Интернет радиото е услуга за аудио излъчване, която се предава по интернет. Някои интернет станции са свързани с обичайната "наземна" радиостанция или мрежа, а други са независими радиостанции, които предават само по интернет. С интернет радиото имате достъп до радиостанции от всички точки на света и можете да слушате най-разнообразни жанрове, новини, спорт и забавни предавания или да се свързвате към любими или специализирани станции.

 • Моментално 2D-3D конвертиране за реалистично филмово изживяване

  Моментално 2D-3D конвертиране за реалистично филмово изживяване

  Наслаждавайте се на вълнуващо 3D изживяване у дома с филмите от вашата 2D колекция. Моменталното конвертиране в 3D използва най-новата цифрова технология за анализ на 2D видео съдържание, за да разпознае обектите на преден и заден план. С помощта на тези данни се генерира карта на дълбочината и стандартните 2D видео формати се конвертират във вълнуващо 3D. С вашия съвместим 3D телевизор, сега сте готови да се наслаждавате на Full HD 3D.

 • Превърнете вашия смартфон в дистанционно за AV продукти Philips

  Превърнете вашия смартфон в дистанционно за AV продукти Philips

  Приложението Philips MyRemote ви позволява да използвате своя смартфон или таблет като дистанционно управление за аудио/видео продуктите Philips, свързани към домашната Wi-Fi мрежа, за да ги управлявате мигновено от всяко място в дома си. То предлага и някои полезни функции, като SimplyShare – за безжично свързване и стрийминг на всички развлечения, и MySound – за персонализиране на звуковото ви изживяване.

 • SoundBar дизайн с оптимални размери за плосък телевизор поне 102 см (40")

  SoundBar дизайн с оптимални размери за плосък телевизор поне 102 см (40")

  SoundBar придава атмосфера на изтънченост и изящност на всяка дневна стая. Макар да е проектиран за използване с плосък телевизор с поне 102 см (40") екран, той може да се постави под всеки друг плосък телевизор, като чудесно допълнение към вашия интериор и начин на живот.

 • Съвършен дизайн с висококачествено алуминиево покритие

  Съвършен дизайн с висококачествено алуминиево покритие

  Алуминият е ярка декларация за творчески подход и модерен дизайн, затова е предпочитан от много от водещите интериорни дизайнери в света. Лек, но здрав, той е естествен материал, който допринася за създаването на наистина емблематични дизайнерски решения, издръжливи и със свръхтънък профил, въплъщаващи съвършенството на инженерната мисъл. Резултатът е системи за домашно кино Philips, които привличат окото и предизвикват възторг, където и да ги поставите.

 • 600 W RMS мощност осигурява чудесен звук за филми и музика

  600 W RMS мощност осигурява чудесен звук за филми и музика
 • Вграден WiFi, за да се наслаждавате на свързаната мултимедия безжично

  С вградения WiFi имате безжичен достъп до вашето мултимедийно съдържание. Кажете сбогом на взирането в компютърния екран - отпуснете се на дивана и гледайте мултимедийните си файлове на телевизора, комфортно във вашата дневна.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува