Система за домашно кино SoundBar

  Система за домашно кино SoundBar

  Вдъхнете живот на филмите

  Оживете филмите с великолепен съраунд звук. С 300 W мощност на звука, вграден DVD плейър, подобряване до HDMI 1080p и безжичен събуфър, вече можете да им се наслаждавате с висококачествени звук и картина, без затруднения! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Система за домашно кино SoundBar

Възпроизвеждане на DVD, Безжичен събуфър HSB4383/12 Търсене на подобни продукти

Вдъхнете живот на филмите

с безжичен събуфър

 • Виртуална тонколона Dolby за реалистичен обемен звук

  Виртуална тонколона Dolby за реалистичен обемен звук

  Тонколоната Dolby Virtual е усъвършенствана технология за виртуално пресъздаване на аудио, която пресъздава плътни и всеобхващащи обемни звуци от система с две тонколони. Силно усъвършенстваните пространствени алгоритми възпроизвеждат вярно звуковите характеристики, които възникват в идеална среда с 5.1-канално възпроизвеждане. Възпроизвеждането на DVD е подобрено чрез разширяване на 2-каналната среда. В съчетание с Dolby Pro Logic II обработка всеки висококачествен стерео източник се превръща във вярно възпроизвеждан, многоканален обемен звук. Не е необходимо да купувате допълнителни тонколони, кабели или стойки за високоговорители, за да оцените изпълващия помещението звук.

 • EasyLink, за да управлявате всички HDMI CEC устройства с едно-единствено дистанционно

  EasyLink, за да управлявате всички HDMI CEC устройства с едно-единствено дистанционно

  EasyLink ви позволява да управлявате няколко устройства, например DVD плейъри, Blu-ray плейъри и телевизори, с едно дистанционно управление. Използва стандартния протокол HDMI CEC за споделяне на функции между устройствата чрез HDMI кабела. С едно натискане на бутон можете да управлявате едновременно всички свързани устройства с възможности за HDMI CEC. Функциите като готовност и възпроизвеждане сега може да се изпълняват с удивителна лекота.

 • HDMI 1080p подобрява разделителната способност до HD за по-отчетлива картина

  HDMI 1080p подобрява разделителната способност до HD за по-отчетлива картина

  HDMI подобряването на видеото до 1080p осигурява кристално ясно изображение. Филмите със стандартна разделителна способност вече могат да се изживеят в истинска HD разделителна способност - така се гарантира по-добра детайлност и повече реализъм в картината. Прогресивното сканиране (обозначавано с "p" в "1080p") премахва преобладаващата на телевизионния екран редова структура, с което също се осигуряват безкомпромисно резки изображения. На всичко отгоре, HDMI представлява пряка цифрова връзка, която може да пренася некомпресирано HD видео и цифрово многоканално аудио, без да се преобразуват до аналогови сигнали, с което се гарантират безупречна картина и качествен звук, с пълно отсъствие на шум.

 • Връзката с високоскоростен USB 2.0 възпроизвежда видео/музика от USB флаш диск

  Връзката с високоскоростен USB 2.0 възпроизвежда видео/музика от USB флаш диск

  Универсалната серийна шина или USB е стандарт за протокол за свързване на компютри, периферия и потребителска електроника. Устройствата с високоскоростен USB имат скорост на пренос на данни до 480 Mbps - срещу скромните 12 Mbps на тези с първоначалния USB интерфейс. С връзката с високоскоростен USB 2.0 всичко, което трябва да направите, е да включите USB устройството, да изберете филма, музиката или снимките и да ги гледате и слушате.

 • С MP3 Link се възпроизвежда музика от портативни мултимедийни плейъри

  С MP3 Link се възпроизвежда музика от портативни мултимедийни плейъри

  MP3 Link позволява възпроизвеждане на MP3 файлове направо от портативния ви мултимедиен плейър на системата за домашно кино. Просто свържете своя портативен MP3 плейър към вграденото гнездо MP3 Link и се радвайте на своята MP3 музика с превъзходното качество на звука на системата за домашно кино на Philips. MP3 Link пренася портативната ви музика в удобството на хола.

 • SoundBar дизайн с оптимални размери за плосък телевизор поне 81 см (32")

  SoundBar дизайн с оптимални размери за плосък телевизор поне 81 см (32")

  Тонколоната за домашно кино SoundBar създава атмосфера на изтънченост и изящност във всяка стая. Макар да е проектирана за използване с плосък телевизор с поне 81 см (32") екран, тя може да се постави под всеки друг плосък телевизор, като чудесно допълнение към вашия интериор и начин на живот.

 • Обща изходна мощност 300 W RMS

  Обща изходна мощност 300 W RMS
 • Вграден FM тунер

  Вграден FM тунер
 • Гъвкаво поставяне на стена или върху хоризонтална повърхност

  Гъвкаво поставяне на стена или върху хоризонтална повърхност
 • Безжичен събуфър за невероятни ниски честоти без проводници

  Безжичен събуфър за невероятни ниски честоти без проводници
Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува