WardrobeCare

Интегрирана дъска за гладене

  WardrobeCare

  Интегрирана дъска за гладене

  Два пъти по-малко усилия, максимално добър резултат

  Интегрираната система за гладене Philips Wardrobe Care GC9940/05 ви предлага гладене без усилие от настройката до съхранението. Активната дъска за гладене е съчетана с мощна ютия за професионални резултати при гладенето у дома. Вижте всички предимства

 • Два пъти по-малко усилия, максимално добър резултат

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

WardrobeCare Интегрирана дъска за гладене

Емблематичен дизайн на количката, сгъваема дъска GC9940/05 Търсене на подобни продукти

Сега, гладенето е

2 пъти по-бързо

Най-интелигентните ютии без
настройки за температура

Два пъти по-малко усилия, максимално добър резултат

Интегрирана система за гладене

 • Система против накип DualProtect за безпроблемно гладене

  DualProtect е проектирана да поддържа системата за гладене 99% чиста от накип. Лесна за използване, тя предпазва от накип и удължава срока на експлоатация. Двойната защита се осигурява от специални пълнители против накип, които предотвратяват навлизането му в системата, и от един допълнителен цикъл на изплакване след смяна на пълнителите. С тази двойна защита се радвате на безпроблемно гладене, без притеснения за накипа.

 • Активна дъска за гладене с функция за издухване и всмукване

  Идеалните резултати при гладене се постигат с лекота. Активната дъска за гладене има вентилатор, благодарение на който можете да използвате функциите за издухване и всмукване. С функцията за издухване гладите върху въздушна възглавница, което е идеално за леки и деликатни материи, тъй като предотвратява нежеланите гънки и блясък върху тъмните дрехи. Функцията за всмукване задържа дрехата фиксирана към дъската, за да можете да направите идеални ръбове на панталона.

 • Специално оформен край за ризи, за лесно гладене

  Най-после има лесен начин да изгладите ризите. Уникалната форма на дъската със специално оформен край за ризи прави гладенето им лесно и бързо. Ризата пасва идеално върху специално оформения край на дъската, благодарение на което се налага по-малко обръщане по време на гладенето. Можете да изгладите гърба и рамото наведнъж, което спестява време и усилия.

 • Уникалната OptimalTemp: безпроблемно гладене, без настройки

  Уникалната, революционна система с OptimalTemp ви дава винаги идеалната комбинация от пара и температура за всяка дреха, за да премахвате гънките ефективно и нежно. С нея гладенето е спокойно, безопасно и бързо. Вече не е необходимо да регулирате температурата или парата, няма риск от изгаряне на фините тъкани и не се налага да чакате ютията да загрее или да се охлади за различни видове материи.

 • Емблематичен дизайн на количката със сгъваема дъска

  Емблематичен дизайн на количката със сгъваема дъска. Със своя уникален дизайн, Philips WardrobeCare е най-лесната за поставяне и съхранение интегрирана дъска за гладене на пазара*. *Изпитване в сравнение с водещ конкурент, SLG, май 2011 г.

 • Бързо гладене: до 6 бара налягане на парата, подаване на пара 120 г/мин.

  Бързо гладене: до 6 бара налягане на парата, подаване на пара 120 г/мин.

  Бързото гладене се дължи на налягането на парата, до 6 бара и на непрекъснатото подаване на пара 120 г/мин. Благодарение на високата работна мощност и технологията OptimalTemp, гладенето с WardrobeCare е по-бързо в сравнение с останалите интегрирани дъски на пазара.* *Изпитване в сравнение с водещ конкурент, SLG, май 2011 г.

 • Интегрирана дъска за гладене с генератор за пара под налягане

  Интегрирана дъска за гладене Philips с генератор за пара под налягане.

 • Гладене и подаване на пара във вертикално положение

  Гладене и подаване на пара във вертикално положение

Вижте всички спецификации

Аксесоари за този продукт

Вижте всички аксесоари
* Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува