Тонколони за система за домашно кино SoundBar

  Тонколони за система за домашно кино SoundBar

  Мощен звук за всеки телевизор

  Съживете филмите и музиката от вашия таблет или смартфон с тонколоната за домашно кино Philips CSS5123. Тя позволява безжично поточно възпроизвеждане на филми и музика от вашето сертифицирано по DLNA устройство с Android™ или от компютъра, за да се забавлявате заедно с приятелите и семейството си. Вижте всички предимства

 • Мощен звук за всеки телевизор

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Мощен звук за всеки телевизор

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Тонколони за система за домашно кино SoundBar

Виртуален съраунд звук, Безжичен събуфър, за Android CSS5123/12 Търсене на подобни продукти

Мощен звук за всеки телевизор

с безжичен събуфър

 • Работи с всички сертифицирани по DLNA телефони и таблети с Android™

  Работи с всички сертифицирани по DLNA телефони и таблети с Android™

  Тази тонколона за домашно кино е съвместима с всички сертифицирани по DLNA таблети и телефони с Android™, за да можете да предавате поточно всичката си любима музика, филми и снимки - безжично. Просто се уверете, че тонколоната за домашно кино и устройствата с Android са свързани към една и съща безжична мрежа, и започнете своето забавление до безкрай - на момента.

 • Безжично поточно предаване на филми и музика със SimplyShare

  Безжично поточно предаване на филми и музика със SimplyShare

  Philips SimplyShare ви позволява да споделяте с лекота всичката си любима музика, филми и снимки - директно от вашия сертифициран по DLNA таблет или телефон с Android™ - чрез тонколоните на вашата система за домашно кино. Просто свържете тонколоната, телевизора и устройствата с Android към вашата Wi-Fi мрежа и започнете поточното предаване на вашите мултимедийни файлове - без усилие.

 • Вграден Smart Media Player за всички мултимедийни файлове

  Вграден Smart Media Player за всички мултимедийни файлове

  Вграденият Smart Media Player позволява да пускате всичките си мултимедийни файлове на тази тонколона за домашно кино. Просто свържете портативен твърд диск, флаш памет или SD карта към USB съединителя/слота за SD карта* на тонколоната за домашно кино и се наслаждавайте на своята музика, филми и снимки, удобно разположени на дивана.

 • Виртуален съраунд звук за по-реалистично удоволствие от филмите

  Виртуален съраунд звук за по-реалистично удоволствие от филмите

  Виртуалният съраунд звук от Philips ви дава богат и поглъщащ обемен звук от по-малко от 5-канална възпроизвеждаща система. Силно усъвършенстваните пространствени алгоритми възпроизвеждат вярно звуковите характеристики, които възникват в идеална среда с 5.1-канално възпроизвеждане. Всеки висококачествен стерео източник се превръща във вярно възпроизвеждан, многоканален обемен звук. Не е необходимо да купувате допълнителни тонколони, кабели или стойки за високоговорители, за да оцените изпълващия помещението звук.

 • Технология DoubleBASS за по-пълни и дълбоки баси

  Технология DoubleBASS за по-пълни и дълбоки баси

  DoubleBASS гарантира, че ще чуете дори най-дълбоките баси, въпреки компактния размер на събуфърите. Той прихваща ниските честоти и ги пресъздава им в обхвата на чуваемост на събуфъра, като предлага по-гръмък и красив звук и ви гарантира слушане без компромиси.

Вижте всички спецификации
 • Отнася се само за определени модели; пълната информация ще намерите в спецификацията на продукта

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува