HD камкордер

  Улавяне и споделяне на паметните моменти - с лекота

  Здрав и водоустойчив, камкордерът ESee CAM150 е чудесен както на закрито, така и на открито, дори във вода и сняг. Авангардното стабилизиране против треперене на ръцете осигурява видеофилми с най-голяма рязкост, а заснемането в двоен формат предлага както HD формат, така и формати, подходящи за имейл, за лесно споделяне по всяко време.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Улавяне и споделяне на паметните моменти - с лекота

Дори във вода или сняг

 • Бързо споделяне за изпращане по имейла или публикуване във Facebook/YouTube

  Бързо споделяне за изпращане по имейла или публикуване във Facebook/YouTube

  С вградения софтуер на Windows можете да публикувате вашите филми в уеб сайтове като YouTube, Facebook, Twitter и Vimeo, без проблеми. Потребителите на Mac могат лесно да подреждат, редактират и споделят с iMovie от iLife. С авангардната техника за компресиране, HD видео форматът (H.264), използван от камкордера Philips, може да генерира по-малки файлове в сравнение със стандартните камкордери, цифрови фотоапарати и мобилни телефони, без загуба на видео качество, за да можете да ги споделяте по-бързо! Тези файлове могат да се използват и от други програми, като iPhoto и Windows Movie Maker.

 • Заснемайте по-ясни видеоклипове без трептене с усъвършенстваното стабилизиране за треперещи ръце

  Заснемайте по-ясни видеоклипове без трептене с усъвършенстваното стабилизиране за треперещи ръце

  Усъвършенстваното стабилизиране за треперещи ръце позволява да заснемате чудесни видеоклипове, които винаги ще споделяте с гордост. Заснемането на видео без трептене и изкривявания се дължи на жироскопичните сензори, работещи с усъвършенствани алгоритми. Сензорите измерват разстоянието между земята и обектива и правят необходимите корекции, когато камкордерът трепти. Тази авангардна технология ви дава образи без размазване, всеки път, за да запазите най-хубавите моменти от живота в изумителни видеоклипове.

 • Запис в два формата - Full HD и подходящ за имейл

  Запис в два формата - Full HD и подходящ за имейл

  Видеоклиповете с пълна висока детайлност са прекрасни за гледане на HD телевизор. Но ако искате да изпратите видеоклип по имейл или да го споделите онлайн, големият HD файл ще трябва да се компресира и конвертира в подходящ за имейл формат. Камкордерът ви спестява тези неудобства, като предлага запис в два формата. Включете тази функция, и видеоклиповете ще се записват едновременно в два формата - Full HD (1080p) и подходящия за имейл QWVGA (240p) формат. Така ще се наслаждавате максимално на видеоклиповете на вашия HD телевизор и ще ги имате във формат, подходящ за моментално споделяне в електронен вид.

 • Изживейте отново спомените с всеки един детайл, с видеоклиповете с пълна висока детайлност

  Изживейте отново спомените с всеки един детайл, с видеоклиповете с пълна висока детайлност

  Заснемайте и се радвайте на видеоклипове с качеството на пълната висока детайлност (Full HD 1080p). "1080" обозначава разделителната способност на дисплея, по-точно броя хоризонтални редове на екрана. "p" означава "прогресивно сканиране", или последователна поява на линиите във всеки кадър. 1080p осигурява видео с превъзходно качество, в сравнение с това на обикновените мобилни телефони и цифрови фотоапарати. Освен това, камкордерът използва същия видео формат, както плейърите и дисковете Blu-ray – H.264. Този изключително усъвършенстван формат дава превъзходно HD качество на картината, за да можете да се наслаждавате на вашите спомени, уловени във видеоклипове с кристална чистота.

 • Бърза импресия за подчертаване на моменти във видео за минифилм

  Бърза импресия за подчертаване на моменти във видео за минифилм

  Направете кратко резюме от видеофилмите, които сте заснели – само с щракване на бутон. Бързата импресия автоматично извлича подчертани моменти от последните ви видеофилми и ги съединява в съдържание на записите. Разглеждайте мигновено същността на филмите си просто за да си припомните какво сте заснели. Всичко, което трябва да направите, е да изберете Quick Impression на вашия камкордер. Никога досега спомените не са били съживявани толкова лесно.

 • Светкавица, автофокус, откриване на лица и усмивки

  Светкавица, автофокус, откриване на лица и усмивки
 • До 8 магапиксела за снимки с високо качество

  До 8 магапиксела за снимки с високо качество
 • Директна връзка към телевизора чрез HDMI, за да гледате вашето видео с HD

  Директна връзка към телевизора чрез HDMI, за да гледате вашето видео с HD
Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува