безжични студийни високоговорители

  безжични студийни високоговорители

  Възпроизвеждайте всичко, възпроизвеждайте силно

  Наслаждавайте се на мащабен hi-fi звук с тези 30 W студийни високоговорители и невероятно възпроизвеждане на басите. Извличайте поточно музика по безжичен път чрез Bluetooth® с aptX®. Всичко това в компактна конструкция. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

безжични студийни високоговорители

Bluetooth® aptX, Цифров вход, аналогов вход, Макс. 30 W BTS3000G/10 Търсене на подобни продукти

Възпроизвеждайте всичко, възпроизвеждайте силно

 • Системата с басрефлексни високоговорители осигурява мощни, по-дълбоки баси

  Системата с басрефлексни високоговорители осигурява мощни, по-дълбоки баси

  Басрефлексната система високоговорители дава дълбоки басови звуци с компактни кутии на високоговорителите. Тя се различава от конвенционалната система с кутии на високоговорителите по добавените тръбни баси, които са акустично нагодени към високоговорителя за ниски честоти за оптимизиране на нискочестотното звучене на системата. Резултатът е по-дълбок управляван бас и по-малки изкривявания. Системата работи чрез резонанс на въздушната маса в тръбните баси, за вибрации като при конвенционален високоговорител за ниски честоти. В комбинация с честотната реакция на високоговорителя за ниски честоти, системата разширява като цяло нискочестотните звуци, за да създаде цяло едно ново измерение от дълбоки баси.

 • Регулиране на високите и басите за настройка на високи и ниски

  Регулирането на високите и ниски честоти са функции на еквалайзера, които управляват нивата на високите и ниски честоти на вашето аудио. Регулират се отделно усилването на високите тонове в музиката и нивото на усилване на ниските тонове. Като използва бутоните за движение нагоре и надолу, потребителят може удобно да наблегне повече или по-малко на ниските и високи тонове, или да ги остави равни, за да възпроизведе музиката според оригиналните настройки на записа.Регулирането на високите и ниски честоти ви дава възможност да слушате музиката си както желаете.

 • Компактният дизайн се побира навсякъде и е за всеки начин на живот

  Компактният дизайн се побира навсякъде и подхожда на всеки начин на живот. С елегантния си дизайн и размери компактният приемник е подходящ за всяко помещение.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува