плазмен монитор

  плазмен монитор

  Многоцелево решение за публични прожекции

  Най-съвременен, икономичен плазмен монитор, разработен специално за публични приложения на закрито. Първокласният делител на честотата, усъвършенстваната цифрова видео обработка на сигнала и най-новата плазмена технология гарантират оптимално представяне на вашето послание. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Многоцелево решение за публични прожекции

42-инчов широк плазмен монитор VGA

 • Съвместимост с различни формати входни видео сигнали, включително SXGA и HDTV

  При обичайната употреба видео съдържанието често се предлага в различни формати, с различна разделителна способност и съотношение на размерите на картината. Затова се налага материалът да се преформатира за оптимално възпроизвеждане при дадена разделителна способност на екрана. Първокласният делител на честота гарантира оптимално преформатиране на всеки видеоформат, вкл. и SXGA.

 • VGA верига за последователно свързване на други монитори

  Ако един и същ входен сигнал трябва да се подава на повече от един екран, VGA веригата предлага икономично решение, при което входният VGA сигнал се усилва и се подава на съединител на VGA изход, към който може да се свърже следващият монитор

 • Богат избор от възможности за аналогово и цифрово свързване

  Универсалните решения за дисплеи на обществени места изискват универсални възможности за аналогово и цифрово свързване.

 • Вграден аудио усилвател с SRS и високоговорители

  Ако някое приложение изисква по-високо качество на звука, този монитор осигурява SRS обработка за обемен звук, вградени високоговорители и възможност за свързване на по-големи външни високоговорители

 • Възможност за работа в портретен режим

  Този дисплей може да се монтира безопасно и надеждно и в портретно положение.

 • Тиха и надеждна работа без вентилатор

  Работата без вентилатор е безшумна и при нея във вътрешността на монитора не се събира прах, което повишава надеждността на продукта.

 • Мониторът е с възможност за дистанционно управление в мрежа

  Управляемостта на мрежата позволява на потребителя да управлява и настройва мониторите дистанционно чрез протокол RS232.

 • Вграден тунер и разширени възможности за видео свързване

  За някои приложения е нужно нещо повече от входове за PC. RF тунерът за приемане на телевизионен сигнал и видеоконекторите, като s-video, scart и компонентно видео, предлагат богат избор от възможности за вход от различни устройства.

 • Висока яркост (1000cd/m2) и контрастно число от 2000:1

  Високите стойности на контраста и яркостта са изключително полезни на обществени места, където условията на осветеност се променят и често са неконтролируеми.

 • Адаптивно плавно движение за изключителна рязкост на образите

  Този интелигентен алгоритъм за изглаждане на презредов образ може да установи типа на видео източника (като стоп-кадър, подвижна картина или филм) и автоматично оптимизира процеса на изглаждане на презредов образ с режими "Пространствен", "По време" или "Филм". В резултат той винаги осигурява изключително резки и стабилни образи.

 • Гребенчатият 3D филтър разделя цветовете и създава образ с голяма рязкост

  Гребенчатият 3D филтър разделя сигналите за яркост и цвят по-добре в тримерната област, за да се елиминира прехвърлянето на цвят и осветеност и да се избегне изкривяването от т. н. "пълзене на точките" - все проблеми, които биха развалили удоволствието ви от гледането. Цифровият гребенчат 3D филтър извършва сравняване на полетата в телевизионния образ, за да отдели прецизно цвета от черно-бялата информация и премахне хоризонталните и вертикални "висящи" точки и пълзенето на точки. Резултатът е картина с изключителна рязкост.

 • КВК позволява да се гледа едновременно картина от два източника

  Осигурява възможност да се гледат едновременно два различни източника, било два видео източника или комбинация с данни/графични изображения

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува