Портативно радио

  Портативно радио

  Идеално допълнение за вашите заниманията на открито

  Портативното радио Philips AE1125/12 е създадено за използване на открито. С кинетично захранване, то не се нуждае от батерии. Снабдено е с вградена сирена за привличане на вниманието и USB зарядно устройство, за да поддържа устройствата ви заредени и свързани. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Портативно радио

FM/MW/LW аналогова настройка, Микро USB порт за зареждане, Фенерче, Самозахранващо се/ Работи на батерии AE1125/12 Търсене на подобни продукти

Идеално допълнение за вашите заниманията на открито

с това портативно радио

 • Генерира кинетична енергия за безпроблемно зареждане

  Генерира кинетична енергия за безпроблемно зареждане

  Използвайте собствената си енергия с иновационния източник на захранване на това устройство - работещ с кинетична енергия, създаден с грижа за околната среда, като алтернатива на захранването с батерии. Той захранва радиото и фенерчето и осигурява енергия за зареждане на мобилен телефон или друго устройство, за да поддържате устройствата си винаги заредени, с лекота.

 • Вградено фенерче за нощите на открито

  Вградено фенерче за нощите на открито

  Не стойте на тъмно. Вграденото фенерче на това устройство ви позволява да продължите заниманията си на открито дълго след залез слънце. С него сте в безопасност през нощта, а може и да е незаменим помощник при неочаквано спиране на тока. Генерираната кинетична енергия осигурява постоянно зареждане, за да забравите за проблемите с изтощени батерии.

 • Вградена сирена, за да бъдете в безопасност

  Вградена сирена, за да бъдете в безопасност

  Често да бъдете в безопасност означава да бъдете откриваеми. Вградената сирена на това устройство привлича вниманието, когато се нуждаете от помощ. С кинетично захранване, което елиминира неочакваните проблеми с батериите, сирената е създадена да ви осигури спокойствие и на първо място - с грижа за вашата безопасност.

 • Вграден високоговорител, за да слушате радио със силен и добър звук

  Вграден високоговорител, за да слушате радио със силен и добър звук

  Високоговорителят дава добро качество на звука за повече удоволствие.

 • Вграден микро-USB кабел за зареждане на всяко USB устройство

  Не е лесно да се изключите напълно от света, а и вече няма да се налага. Понякога е трудно да намерите зарядно устройство за телефон или мобилно устройство, когато сте навън. Затова устройството има удобен вграден микро-USB кабел, което означава, че винаги ще имате достатъчен заряд за музика и филми или просто за да бъдете спокойни. Освен това, то е и чудесен резервен вариант при спиране на тока. Възползвайте се от кинетично захранвания източник на енергия на устройството, за да имате винаги заряд и връзка.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува