Cinema 21:9

Светодиоден телевизор

  Cinema 21:9

  Светодиоден телевизор

  Премиера всяка вечер

  Възхитете се на филмите по начина, по който са замислени да се гледат, със светодиодния телевизор Philips 58PFL9955. Ултраширокият телевизор с Perfect Pixel HD Engine и LED Pro подхожда идеално на филмовия формат 21:9 и оживява с поглъщащ Ambilight и 3D. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Cinema 21:9 Светодиоден телевизор

147 см (58"), Full HD 1080p, цифров телевизор 58PFL9955H/12 Търсене на подобни продукти

Премиера всяка вечер

с филмовия формат 21:9 и Ambilight

 • Cinema 21:9 с филмови пропорции, без черни ленти отдолу и отгоре

  Cinema 21:9 с филмови пропорции, без черни ленти отдолу и отгоре

  Повечето телевизори са с формат на екрана 16:9 (или 1,78:1) и разделителна способност 1080p Full HD. Холивудските хитове обаче обикновено се снимат във формат 2,39:1. Новите телевизори Philips Cinema 21:9, с формат на екрана 21:9 (2,39:1), отговарят идеално на оригиналния филмов формат, използван от режисьорите. Така че който и да е филмът, вече можете да го гледате в оригиналния му формат без черни ленти.

 • Multi-view, за да сте в течение, докато гледате телевизия

  Multi-view, за да сте в течение, докато гледате телевизия

  Multi-view ви държи в течение, докато гледате телевизия. Гледайте съдържание от онлайн услуги като Net TV едно до друго с телевизията в един прегледно подреден екран. Може до телевизията да се отвори прозорец с Net TV или да се съчетае телевизия с друго видео устройство. Малкият екран може лесно да се размени с основната дейност, за да държите всичко под контрол.

 • Ambilight Spectra 3 подсилва усещането при гледане

  Ambilight Spectra 3 подсилва усещането при гледане

  Добавете ново измерение към зрителното си изживяване с Ambilight Spectra 3. Тази патентована технология на Philips уголемява екрана, като излъчва отзад от трите страни светлина, която се проектира върху околната стена. Ambilight регулира автоматично цвета и яркостта на светлината, за да съответстват на картината на екрана, създавайки потапящо зрително изживяване. Функцията за приспособяване към стената гарантира, че цветът на светлината винаги ще подхожда на сцената, какъвто и да е цветът на стената ви. Насладете се на пълните възможности с Ambilight.

 • LED Pro за изключителен контраст и яркост

  LED Pro за изключителен контраст и яркост

  Наслаждавайте се на спираща дъха картина и потребявайте до 50% по-малко енергия с носителя на награди LED Pro от Philips! Над 1000 светодиода се управляват избирателно в мрежа като подсветка на дисплея. Те дават ярка светлина в светлите части на картината и се затъмняват напълно в тъмните части, с което спестяват енергия. В съчетание с мощната Perfect Pixel HD Engine, резултатът е зашеметяваща картина с изключителен контраст, рязкост и реалистични цветове. С LED Pro черното е черно, а бялото е ярко.

 • Bright Pro за реалистична яркост

  Bright Pro за реалистична яркост

  Изпитайте вълнението от изображения с реалистична яркост и ослепителен контраст с Bright Pro. Надграждаща спечелилата награди технология Philips LED Pro, тя позволява засилено светлоотдаване в части от образа при запазване на тъмните части напълно черни. Това дава несравнима яркост, а авангардната интелигентна обработка постига до 50% понижаване на потреблението на електроенергия.

 • Perfect Natural Motion за свръхгладки движения във филмите с Full HD

  Perfect Natural Motion за свръхгладки движения във филмите с Full HD

  Насладете се на действието без никакво трепкане. Perfect Natural Motion пресмята движението в картината и коригира трепканията както в ефирен, така и в записан филмов материал (включително в 1080p филми и 24p True Cinema на Blu-ray и DVD диск). Резултатът е още по-гладка картина без накъсване на движенията и с превъзходна рязкост. Наслаждавайте се на движещи се образи, които надминават по качеството и киното!

 • Wi-Fi MediaConnect за прожектиране на медийни файлове от компютъра на телевизора

  Wi-Fi MediaConnect за прожектиране на медийни файлове от компютъра на телевизора

  Споделяйте видеоклипове и снимки от лаптопа на телевизора, безжично. След инсталиране на лаптопа, работата е много лесна. С едно щракване с мишката прожектирате екрана на лаптопа върху целия телевизионен екран. За ваше собствено забавление и чудесно забавление за споделяне с други хора.

 • Philips Net TV с Wi-Fi за онлайн услуги на вашия телевизор

  Philips Net TV с Wi-Fi за онлайн услуги на вашия телевизор

  Изпитайте богата селекция от онлайн услуги с Net TV. Наслаждавайте се на филми, снимки, любопитна информация и друго онлайн съдържание на телевизора си когато пожелаете. Просто свържете системата си за домашно кино директно към домашната мрежа през вградената Ethernet връзка, навигирайте и избирайте какво да гледате с дистанционното управление. Менюто на Philips ви дава достъп до популярни услуги на Net TV, пригодени за екрана на вашия телевизор. Освен това, чрез сертифицираната по DLNA компютърна мрежа можете да гледате видеофилми или снимки, съхранявани на компютъра, като използвате дистанционното управление.

 • Full HD с Perfect Pixel HD Engine за несравнима яснота

  Почувствайте несравнима контрастност и яркост на екрана с Perfect Pixel HD Engine. Всеки пиксел в образа се обработва, за да подхожда възможно най-добре на заобикалящите го пиксели, което води до по-естествен образ. В резултат се получава уникално съчетание на острота, естествени детайли, живи цветове, превъзходен контраст и плавни естествени движения, каквото и да гледате. Чистите и изключително ясни образи се получават вследствие на откриването и намаляването на смущенията и шума от всички източници на съдържание - от мултимедия до стандартен телевизор. Full HD екранът с 1920 x 1080p пиксела дава превъзходен образ без трепкане и с прогресивно сканиране, с превъзходна яркост.

 • Full HD 3D телевизор за наистина поглъщащо 3D филмово изживяване

  Оставете се да ви очароват триизмерните филми в собствения ви хол с първия в света 3D телевизор с кинематографични пропорции. Active 3D използва последното поколение дисплеи с бързо превключване за действителна дълбочина и реализъм при пълна висока детайлност. Превъзходните триизмерни филми на BluRay дискове и излъчваните триизмерни телевизионни програми предлагат все по-богат избор на висококачествено съдържание. Вашият телевизор е готов за Full HD 3D - трябва само да купите толкова 3D очила, колкото желаете (разширителен комплект PTA03).

 • 400Hz Clear LCD, 0,5 ms за превъзходна рязкост на движенията

  Насладете се на най-бързия LCD телевизор от Philips. 400 Hz Clear LCD* намалява времето за реакция на LCD телевизора до невероятните 0,5 милисекунди, така че и при сцените с най-бързи движения ще се наслаждавате на превъзходна рязкост на движенията.

 • Онлайн видео магазини и телевизионни програми по заявка

  Гледайте филми директно на телевизора си от онлайн видео магазини. Най-великите класики на романса или бързи екшъни - всичко е там с натискане на един единствен бутон, без да ставате от удобния си диван. Видео магазинът предлага изумителна колекция от филми и сериали, от най-горещите нови предложения до безценните класики. Освободете се от фиксираното време за излъчване на програмите и гледайте каквото и когато искате. Никога вече не пропускайте любимата си програма! Телевизията на запис предлага повторение на телевизионни сериали или програми. Условията и предложенията са различни за различните държави и оператори.

Вижте всички спецификации
 • 400 Hz Clear LCD показва 400 сцени в секунда, като съчетава авангардна 200 Hz технология със сканиращо задно осветяване при 50% цикъл на работа.
 • 8 дни EPG - услугата не е налична във всички страни
 • Net TV: Посетете www.philips.com/smarttv, за да откриете услугите, предлагани във вашата страна.
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • Wi-Fi Media connect: Възможно е бързодействието на компютъра и честотната лента на безжичната мрежа да окажат влияние при възпроизвеждането на видео. За информация относно минималните и препоръчителните изисквания към системата, посетете www.philips.com/wifimediaconnect. Съдържанието се показва с леко закъснение от няколко секунди. Може да има леко разминаване между картина и звук.
 • 3D телевизията изисква аксесоар PTA03 (активни 3D очила), 3D-съвместимо изходно устройство и 3D изходен материал.
 • Обичайната консумирана мощност в режим включено е измерена според IEC62087 Ed 2.
 • Годишна консумация на енергия в kWh, въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • Само определени части или компоненти на този телевизор съдържат олово, когато няма технически алтернативи съгласно съществуващите клаузи за освобождаване на Директивата RoHS (Директива на Европейската общност за ограничение на използването на вредни вещества).

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува