4K ултратънък телевизор, работещ с Android TV™

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55pus7181_12/55pus7181_12_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  4K ултратънък телевизор, работещ с Android TV™

  4K UHD ултратънък LED телевизор, работещ с Android

  Красив европейски дизайн с всички правилни характеристики. Серията 7180 на Philips вдъхва живот на изумителното качество на картината с вградената си компактна тонколона и високоговорител за ниски честоти. Завършен с първокласна рамка, това e идеалният акцент за развлечение. Вижте всички предимства

 • 4K UHD ултратънък LED телевизор, работещ с Android

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

7000 series 4K ултратънък телевизор, работещ с Android TV™

139 см (55"), 4K Ultra HD LED телевизор, Четириядрен, 16 GB и разширяем, DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2 55PUS7181/12 Търсене на подобни продукти

4K UHD ултратънък LED телевизор, работещ с Android

с 3-странен Ambilight

 • Ambilight променя завинаги начина ви на гледане на телевизия

  Създали сте дом, който не е просто къща, така че защо да не изберете телевизор, който също е топъл и уютен? Уникалната технология Ambilight от Philips прави екрана ви много по-широк, а зрителското ви изживяване по-завладяващо, като прожектира особено широко сияние от три страни на телевизионния ви екран върху стената зад него. Цветовете, наситеността и вълнението се пренасят отвъд екрана и влизат във всекидневната ви, внасяйки по-вълнуващо, наситено и завладяващо зрителско изживяване.

 • Възползвайте се от мощта на Quad Core и вградения Android

  Процесорът Philips Quad Core обединява сили с Android, за да осигури вълнуващо игрово изживяване. А с Android на вашия телевизор ще навигирате, зареждате приложения и възпроизвеждате видео по супер бърз, супер интуитивен и супер забавен начин.

 • Магазинът на Google Play и галерията с приложения на Philips: погледнете отвъд телевизора

  Магазинът на Google Play и галерията с приложения на Philips: погледнете отвъд телевизора

  Магазинът на Google Play и галерията с приложения на Philips ви дават повече от традиционното ТВ програмиране, за да ви осигурят голяма онлайн колекция от филми, телевизия, музика, приложения и игри. 16 GB разширяема памет ви дава предостатъчно място за съхраняване на любимото ви съдържание и инсталиране на още приложения.

 • Насладете се на ярка картина с Pixel Precise Ultra HD

  Насладете се на ярка картина с Pixel Precise Ultra HD

  Красотата на 4K Ultra HD телевизора е в наслаждението от всеки детайл. Системата Philips Pixel Precise Ultra HD конвертира всяка входна картина в поразителна UHD разделителна способност на екрана ви. Наслаждавайте се на плавно, но отчетливо движещо се изображение и изключителен контраст. Открийте по-дълбоки черни тонове, по-бели бели, наситени цветове и естествени тонове на кожата – всеки път и от всеки източник.

 • Premium Color осигурява невероятно подобряване на цвета

  Premium Color осигурява невероятно подобряване на цвета

  Philips Premium Color комбинира широка цветова гама, подобрена с 85% с обработка на 4 трилиона цвята. С такава висока разделителна способност и превъзходна наситеност на цветовете ще забравите, че изобщо гледате екран.

 • Мощен звук от невероятно тънък телевизор

  Мощен звук от невероятно тънък телевизор

  Наистина тънък дизайн на телевизора с мощен звук. Нечувана концепция досега. За да направим това възможно, трябваше да претворим всичко. Премахнахме предната решетка за напълно безпрепятстван звук с невероятна чистота. За да защитим високоговорителите, ги пресъздадохме с издръжливи материали и мощен неодимов магнит. Двойни и тройни пръстени бяха стратегически разположени към обратен събуфър за силни, богати баси.

 • Финални щрихи: телевизор, който изглежда толкова добре, колкото и се представя

  Домът ви е отражение на вашия стил. Дизайнерите ни избраха дискретните, изтънчени цветове и качествените покрития, като полиран хром, за да създадат дизайн на телевизора, който се вписва безпроблемно в интериора ви.

 • Наклонената централна стойка е игра на геометрията

  Избрахме изтънчено, силно гланцирано сребристо покритие за основа на наклонената централна стойка и след това го обединихме с изключително фино наклонено рамо, за да създадем конструкция на телевизор, която се вписва красиво във всеки модерен интериор.

 • Видима звукова артикулация ви позволява да видите красотата на звука

  Разработен звук в тънка конструкция. Насладете се на невероятните високи и реалистичните средни честоти от изобилие от микромембрани в елегантна кутия за високоговорител. Когато можете да чуете всеки шепот, стъпка и скърцане на пода, не се изисква голямо въображение, за да си представите колко ясно се чуват катастрофа, трясък и експлозия. А когато става дума за баси, с нищо не е направен компромис със стратегически поставени задни високоговорители за дълбоки, богати тонове. Това е телевизор, който звучи толкова добре, колкото изглежда.

 • Изживейте по-добър контраст и представяне на цветовете и рязкостта HDR Plus

  High Dynamic Range Plus е нов видеостандарт. Той променя завинаги домашното забавление чрез усъвършенстване на контраста и цвета. Насладете се на сетивно изживяване, което улавя автентичната пълнота и жизненост, но въпреки това точно отразява съдържанието, което е заложил творецът. Крайният резултат? Подобрен контраст и цветове за по-добри детайли от всякога.

 • Новият интегриран стандарт HEVC за гледане с висококачествена 4k разделителна способност

  Новият интегриран стандарт HEVC (H.265) ви позволява да се насладите на предавания с високо качество на картината с 4k разделителна способност.

Вижте всички спецификации
 • ЕСП и действителният обхват на програмите (до 8 дни) зависи от страната и оператора.
 • Предлаганите приложения за Android се различават според държавата. За повече подробности посетете вашия Google Play Магазин.
 • Годишна консумация на енергия в kWh въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • Предложението за облачни игри зависи от доставчиците на игри.
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • (Philips) съвместим само с конкретен плейър Philips.
 • Функционалността Google Cast зависи от приложенията и устройствата Google Cast Ready. За повече подробности, моля, посетете продуктовата страница на Google Cast.
 • Приложението Philips TV Remote и свързаните с него функции зависят от модела телевизор, оператора и страната, както и от модела смарт устройство и неговата операционна система. За повече информация посетете: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Предложенията за приложението Smart TV се различават според модела и държавата. За повече информация посетете: www.philips.com/smarttv.
 • Записването на USB е възможно само за цифрови канали и записите може да са ограничени чрез защита на предаването срещу копиране (CI+). Може да има ограничения за определени страни и канали.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува