Тънък Full HD LED телевизор, поддържан от Android™

   За повече информация изтеглете <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/50pft6510_12/50pft6510_12_elr_.pdf" target="_blank">Енергиен етикет</a>
  За повече информация изтеглете Енергиен етикет

  Тънък Full HD LED телевизор, поддържан от Android™

  Тънък Full HD LED телевизор, поддържан от Android

  Не само изглежда добре: серията 6500 FHD TV с мощта на Android. Започваме със системата Perfect Pixel HD за искрящи изображения; след което добавяме Ambilight, съвременен дизайн и истински материали, с които създаваме изживяване от ново поколение. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

6500 series Тънък Full HD LED телевизор, поддържан от Android™

126 см (50"), Full HD светодиоден телевизор, Двуядрен; 8 GB и разширяем, DVB-T/T2/C 50PFT6510/12 Търсене на подобни продукти

Тънък Full HD LED телевизор, поддържан от Android

С двустранен Ambilight

 • Ambilight променя завинаги начина ви на гледане на телевизия

  Създали сте дом, който не е просто къща, така че защо да не изберете телевизор, който също е топъл и уютен? Уникалната технология Ambilight от Philips прави екрана ви много по-широк, а зрителското ви изживяване по-завладяващо, като прожектира особено широко сияние от двете страни на телевизионния ви екран върху стената зад него. Цветовете, наситеността и вълнението се пренасят отвъд екрана и влизат във всекидневната ви, внасяйки по-вълнуващо, наситено и завладяващо зрителско изживяване.

 • Perfect Natural Motion за плавни, изключително резки движещи се изображения

  Вие обичате филмите, но искате възможно най-добрата картина. Perfect Natural Motion е нашата удостоена с награди технология за подобряване на движението, която отстранява насичането, като ви осигурява съвършеното плавно изображение. Филмите се записват с кадрова честота от 24 кадъра в секунда. PNM увеличава четирикратно броя кадри до 100 промени в движението в секунда. Това премахва насичането, за да се наслаждавате на плавно движение с изключителна яснота.

 • Micro Dimming Pro за невероятен контраст

  Micro Dimming Pro оптимизира контраста на вашия телевизор въз основа на осветеността на средата. Сензор за светлина и специален софтуер анализират картината в 6400 различни зони, за да се наслаждавате на невероятен контраст и качество на картината за наистина реалистично визуално изживяване — денем и нощем.

 • Двуядрен процесор и операционна система Android за висока ефективност

  С Android на телевизора си ще можете да преглеждате съдържание, да пускате приложения и видеоклипове по изключително бърз, интуитивен и забавен начин. Роботчето на Android освобождава силата на нашия двуядрен процесор, за да може действията да се изпълняват скорострелно и с лекота.

 • Android: за по-бързо, по-богато, по-лично телевизионно изживяване

  С Android на вашия Smart TV ще се наслаждавате на бърз процесор и лесен за използване интерфейс. Това е контролният ви пункт за безкрайно съдържание: от Google Play™, през Netflix, до интернет браузър... и много други. Има лесно за навигиране меню с директни връзки към любимите ви елементи.

 • Дистанционното управление с клавиатура позволява лесно писане на текст

  Дистанционното управление с клавиатура позволява лесно писане на текст

  Поемете контрола. Нашето напълно интуитивно дистанционно управление разполага с всички обичайни предимства, като курсорни клавиши, управление на силата на звука и бутони за кратки пътища. Обърнете дистанционното управление за достъп до пълна клавиатура за лесно въвеждане на текст във всяка ситуация.

 • Наклонената централна стойка е игра на геометрията

  Избрахме изтънчено, силно гланцирано сребристо покритие за основа на наклонената централна стойка и след това го обединихме с изключително фино наклонено рамо, за да създадем конструкция на телевизор, която се вписва красиво във всеки модерен интериор.

 • Модерният дизайн допълва съвременния интериор

  Проектиран със съвременен вид, за да се впише в интериора ви. Защото телевизорът ви трябва да изглежда еднакво красиво включен и изключен.

 • Perfect Pixel HD – нашата удостоена с награди система за подобряване качеството на картината

  Надграждайки върху удостоеното с награди наследство, издигнахме качеството на картината с висока детайлност до изцяло ново ниво. Philips Perfect Pixel HD Engine създава изключително отчетливо и плавно изображение. От по-богати и наситени цветове с естествени тонове на кожата до по-дълбоки черни тонове и по-светли бели, всеки детайл е наслаждение за очите ви.

 • Spotify Connect – споделяйте любимата си музика на телевизора

  Цялата ви любима музика се съхранява на вашия телефон – а не предпочитате ли да я чувате на далеч по-мощните телевизионни високоговорители? Със Spotify Connect можете с лекота да пуснете Spotify на телевизора чрез приложението Spotify на вашия телефон като дистанционно управление. Просто натиснете бутона за възпроизвеждане, за да прехвърлите музиката на телевизионните високоговорители. Без кабели, без проблеми... просто седнете и се отпуснете.

Вижте всички спецификации
 • Родителите трябва да наблюдават децата си, докато гледат 3D, за да са сигурни, че не изпитват дискомфорт от рода на описаните по-горе. Не се препоръчва гледане на 3D от деца под 6-годишна възраст, тъй като тяхната зрителна система все още не е напълно развита.
 • ЕСП и действителният обхват на програмите (до 8 дни) зависи от страната и оператора.
 • Предлаганите приложения за Android се различават според държавата. За повече подробности посетете вашия Google Play Магазин.
 • Годишна консумация на енергия в kWh въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • Предложението за облачни игри зависи от доставчиците на игри.
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • (Philips) съвместим само с конкретен плейър Philips.
 • Функционалността Google Cast зависи от приложенията и устройствата Google Cast Ready. За повече подробности, моля, посетете продуктовата страница на Google Cast.
 • Приложението Philips TV Remote и свързаните с него функции зависят от модела телевизор, оператора и страната, както и от модела смарт устройство и неговата операционна система. За повече информация посетете: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Предложенията за приложението Smart TV се различават според модела и държавата. За повече информация посетете: www.philips.com/smarttv.
 • Записването на USB е възможно само за цифрови канали и записите може да са ограничени чрез защита на предаването срещу копиране (CI+). Може да има ограничения за определени страни и канали.
 • Съвместимостта зависи от сертификацията по Wi-Fi Miracast и Android 4.2 и следващи версии. За повече информация вижте документацията на вашето устройство.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува