Smart LED телевизор

  Smart LED телевизор

  Първият в света Smart TV с кинематографични пропорции

  Възхитете се на Blu-ray филмите или HDTV с този забележителен ултраширок 127 см (50") телевизор. Светодиодният телевизор Philips Cinema 21:9, серия Gold предлага истинско кинематографично изживяване на широк екран, идеално съответстващо на оригиналния филмов формат 21:9. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Cinema 21:9 Gold Series Smart LED телевизор

127 см (50"), Ултраширок екран, Easy 3D 50PFL7956H/12 Търсене на подобни продукти

Първият в света Smart TV с кинематографични пропорции

с Ambilight и Multiview

 • Сърфирайте в интернет, докато гледате телевизия, с Multi-view

  Сърфирайте в интернет, докато гледате телевизия, с Multi-view

  Ултраширокият екран на Cinema 21:9 е идеален за всякакво свързване, по удобен за вас начин. С Multi-view можете да търсите в интернет или да чатите в Twitter на дясната страна на екрана, докато гледате мач на лявата. С Philips Net TV, най-доброто онлайн съдържание и услуги са достъпни с един бутон: видео по заявка, телевизия на запис, Twitter и много други! До телевизията можете да отворите прозорец с Net TV или да съчетаете телевизия с друго видео устройство. Малкият екран може лесно да се размени с основното действие, за да държите всичко под контрол.

 • Гледайте всяко съдържание както сте свикнали или го адаптирайте към екран 21:9

  Гледайте всяко съдържание както сте свикнали или го адаптирайте към екран 21:9

  На Cinema 21:9 можете да гледате всеки вид съдържание точно както искате. Докато гледате любимото си телевизионно предаване, технологията за форматиране Unique Smart може автоматично да адаптира всяко съдържание към екрана 21:9, а можете да изберете и да го гледате в оригиналния му формат. Изборът е ваш - натиснете бутона!

 • Ambilight Spectra 2 подсилва изживяването при гледане

  Ambilight Spectra 2 подсилва изживяването при гледане

  Добавете ново измерение към зрителното си изживяване с Ambilight Spectra 2. Тази патентована технология на Philips уголемява екрана, като излъчва отзад от двете страни светлина, която се проектира върху околната стена. Ambilight регулира автоматично цвета и яркостта на светлината, за да съответстват на картината на екрана. Благодарение на функцията за адаптиране към стена цветът на светлината е идеален, какъвто и да е цветът на стената ви.

 • Easy 3D за наистина поглъщащо 3D филмово изживяване

  Easy 3D за наистина поглъщащо 3D филмово изживяване

  Easy 3D ви дава дълги часове комфортно гледане на 3D, осигурявайки картина без трептене и с по-малко "призрачни" изображения. Съвместимите 3D очила са леки и не се нуждаят от батерии. Наслаждавайте се на 3D у дома, лесно, още днес!

 • Изобилие от онлайн приложения, видеофилми под наем и "телевизия на запис"

  Изобилие от онлайн приложения, видеофилми под наем и "телевизия на запис"

  Вземайте филми под наем директно на вашия телевизор от онлайн видео магазините, гледайте "телевизия на запис" от любимите си канали и се забавлявайте с богатата селекция от онлайн приложения с Net TV. Можете също да разглеждате директно в интернет.

 • Превъзходен светодиоден образ с невероятен контраст

  Превъзходен светодиоден образ с невероятен контраст

  Най-авангардната технология на светодиодна подсветка в този Full HD светодиоден телевизор съчетава красивата минималистична конструкция със зашеметяващо качество на картината и най-ниското потребление на енергия в категорията. Освен това, тя не използва никакви опасни материали. Така със светодиодната подсветка се радвате на ниско потребление на енергия, висока яркост, невероятен контраст, рязкост и живи цветове.

 • Лесно безжично свързване с безжичен USB адаптер (опция)

  Лесно безжично свързване с безжичен USB адаптер (опция)

  Наслаждавайте се безжично на Smart TV с Wi-Fi USB адаптера Philips (PTA01) за Smart TV. Просто включете адаптера в USB съединителя отстрани на телевизора и свържете вашия телевизор директно към домашната мрежа. Навигирайте до любимото си онлайн съдържание с дистанционното управление на телевизора.

 • Управлявайте телевизора с вашия смартфон, таблет или клавиатура

  Управлявайте телевизора с вашия смартфон, таблет или клавиатура

  Управлявайте телевизора по най-лесния и най-удобен начин. Просто свържете безжична клавиатура или използвайте смартфон или таблет, за да управлявате вашия Smart TV.

 • Търсене, програмиране на запис, запис и пауза

  Търсене, програмиране на запис, запис и пауза

  Записвайте цифрови ТВ предавания на живо на USB устройството, свързано към вашия телевизор Philips, или направете пауза в предаването, за да прекъснете и да продължите гледането тогава, когато пожелаете. Използвайте електронния справочник на програмите, за да намерите любимите си програми и лесно да програмирате запис на това, което харесвате. Вече можете да съобразите гледането на телевизия със собствения си начин на живот.

 • DLNA за забавление със снимки, музика и филми на телевизора

  DLNA за забавление със снимки, музика и филми на телевизора

  Споделяйте снимки, музика и филми чрез DLNA от вашия телефон, таблет или компютър и се забавлявайте с тях на голям екран.

 • 400 Hz Perfect Motion Rate (PMR) за превъзходна рязкост на движенията

  400 Hz Perfect Motion Rate (PMR) за превъзходна рязкост на движенията

  400 Hz Perfect Motion Rate (PMR) създава изключителна рязкост на движенията за още по-ясни и живи образи при бързи екшъни. Новият стандарт PMR на Philips е качествен показател за зрителния ефект, който е съчетание от най-високата честота на обновяване на екрана, HD Natural Motion и уникалния алгоритъм за обработка - за несравнима рязкост на движенията.

 • Cinema 21:9 с филмови пропорции, без черни ленти отдолу и отгоре

  Повечето телевизори са с формат на екрана 16:9 (или 1,78:1) и разделителна способност 1080p Full HD. Холивудските хитове обаче обикновено се снимат във формат 2,39:1. Новите телевизори Philips Cinema 21:9, с формат на екрана 21:9 (2,39:1), отговарят идеално на оригиналния филмов формат, използван от режисьорите. Така че който и да е филмът, вече можете да го гледате в оригиналния му формат без черни ленти.

 • Full HD телевизор с Pixel Precise HD за детайлно действие

  Pixel Precise HD използва за основа носителя на награди Pixel Plus, като извежда качеството на образа с висока детайлност на следващото ниво с 4 трилиона цвята. С технологията Super Resolution, Pixel Precise HD ви дава най-доброто качество на HD телевизионната картина, независимо дали гледате видеоклипове от интернет или висококачествени Blu-ray филми.

Вижте всички спецификации
 • Net TV: Посетете www.philips.com/smarttv, за да откриете услугите, предлагани във вашата страна.
 • Wi-Fi Media connect: Възможно е бързодействието на компютъра и честотната лента на безжичната мрежа да окажат влияние при възпроизвеждането на видео. За информация относно минималните и препоръчителните изисквания към системата, посетете www.philips.com/wifimediaconnect. Съдържанието се показва с леко закъснение от няколко секунди. Може да има леко разминаване между картина и звук.
 • Родителите трябва да наблюдават децата си, докато гледат 3D, за да са сигурни, че не изпитват дискомфорт от рода на описаните по-горе. Не се препоръчва гледане на 3D от деца под 6-годишна възраст, тъй като тяхната зрителна система все още не е напълно развита.
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • 8 дни EPG - услугата не е налична във всички страни
 • Записване на USB само за цифрови канали, включени в Електронния справочник за програми на база на IP на телевизора (може да има ограничения за определени страни и канали), като записите може да са ограничени чрез защита срещу копиране на излъчваното (CI+). Необходима е интернет връзка.
 • Годишна консумация на енергия в kWh, въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • Само определени части или компоненти на този телевизор съдържат олово, когато няма технически алтернативи съгласно съществуващите клаузи за освобождаване на Директивата RoHS (Директива на Европейската общност за ограничение на използването на вредни вещества).
 • Само за 2D игри.
 • Уверете се, че всяка игрова конзола е свързана към HDMI конектора на телевизора.
 • Устройството е подходящо за приемане на унгарската безплатна ефирна цифрова телевизия

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува