Светодиоден телевизор

  Светодиоден телевизор

  Станете част от действието

  Изпитайте истинското телевизионно изживяване със светодиодния телевизор с плосък екран 117 см (46") на Philips. С комбинацията от превъзходно качество на светодиодния образ на 46PFL7605 и потапящото въздействие на Ambilight бъдете сигурни, че винаги ще сте част от действието. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Светодиоден телевизор

117 см (46"), Full HD 1080p, цифров телевизор 46PFL7605H/12 Търсене на подобни продукти

Станете част от действието

с Ambilight в изключително тънка конструкция

 • Ambilight Spectra 2 подобрява усещането при гледане

  Ambilight Spectra 2 подобрява усещането при гледане

  Добавете ново измерение към зрителното си изживяване с Ambilight Spectra 2. Тази патентована технология на Philips уголемява екрана, като излъчва отзад от двете страни светлина, която се проектира върху околната стена. Ambilight регулира автоматично цвета и яркостта на светлината, за да съответстват на картината на екрана, като създава потапящо зрително изживяване. Функцията за адаптиране към стена гарантира, че цветът на светлината винаги ще съответства на сцената на екрана, какъвто и да е цветът на стената ви. С Ambilight Spectra 2 филмите наистина оживяват!

 • Превъзходен светодиоден образ с ниско потребление на електроенергия

  Превъзходен светодиоден образ с ниско потребление на електроенергия

  Най-авангардната технология на светодиодна подсветка в този телевизор съчетава красивата минималистична конструкция със зашеметяващо качество на картината и най-ниското потребление на енергия в категорията. Освен това, тя не използва никакви опасни материали. Така със светодиодната подсветка се радвате на ниско потребление на енергия, висока яркост, невероятен контраст, рязкост и живи цветове.

 • HD Natural Motion за свръхгладки движения във филмите с Full HD формат

  HD Natural Motion за свръхгладки движения във филмите с Full HD формат

  HD Natural Motion е създадено от Philips, за да намали до минимум ефекта на трепкане, който се появява във филмовите изображения. Алгоритъмът, носител на награди, оценява движението в образа и коригира трепканията както в ефирния, така и в записания филмов материал (например на DVD и Blu-ray дискове). Получените в резултат на това гладко възпроизвеждане на движенето и превъзходна рязкост издигат преживяването при гледане на ново равнище.

 • DLNA PC мрежова връзка за преглед на съдържание в компютъра и домашната мрежа

  DLNA PC мрежова връзка за преглед на съдържание в компютъра и домашната мрежа

  DLNA PC мрежовата връзка дава лесен достъп до видеоклипове, снимки и музика в компютър или домашна мрежа чрез дистанционното управление на телевизора. Като свържете телевизора си с домашната мрежа, ще имате безпроблемен достъп до съдържание от всички сертифицирани по DLNA устройства. Преглеждайте компютърната си мултимедийна колекция от телевизора с натискането на един единствен бутон.

 • Philips Net TV за популярни онлайн услуги на вашия телевизор

  Philips Net TV за популярни онлайн услуги на вашия телевизор

  Изпитайте богата селекция от онлайн услуги с Philips Net TV. Наслаждавайте се на филми, снимки, любопитна информация и друго интернет съдържание директно на телевизора си, когато поискате. Просто свържете телевизора си директно към домашната мрежа през Ethernet връзката, навигирайте и избирайте какво да гледате с дистанционното управление. Менюто на Philips ви дава достъп до популярни услуги на Net TV, пригодени за екрана на вашия телевизор. Освен това, чрез сертифицираната по DLNA компютърна мрежа можете да гледате видеофилми или снимки, съхранявани на компютъра, като използвате дистанционното управление.

 • Full HD телевизор с Pixel Precise HD за детайлно действие

  Pixel Precise HD използва за основа носителя на награди Pixel Plus, като извежда качеството на образа с висока детайлност на следващото ниво с 4 трилиона цвята. С технологията Super Resolution, Pixel Precise HD ви дава най-доброто качество на HD телевизионната картина, независимо дали гледате видеоклипове от интернет или висококачествени Blu-ray филми.

 • 100 Hz LCD, 2 ms време за реакция за превъзходна рязкост на движенията

  100Hz LCD създава изключителна рязкост на движенията. Включването на двойна честота на кадрите повишава рязкостта при възпроизвеждане на движения над два пъти спрямо обикновен LCD, което дава изпълнение с време за реакция 2 милисекунди. Сега можете да се насладите на кристално чиста картина дори и при бърза смяна на образа на екрана.

 • Почувствайте мощта на 20 W RMS и Incredible Surround

  Почувствайте мощта на музикалния ритъм и атмосферата на филмите. Мощните усилватели с номинална мощност 20 W (2 x 10 W RMS) създават реалистична звукова сцена. Incredible Surround ви позволява да изпитате абсолютния съраунд с по-голяма дълбочина и ширина на звука, който допълва богатото зрително изживяване.

 • Светодиодните телевизори са с до 40% по-добра енергийна ефективност в сравнение с обикновените LCD телевизори

  Използващи най-модерната светодиодна технология, телевизорите със светодиодна подсветка са по-устойчив избор с по-дълъг експлоатационен срок и много по-ниско потребление на енергия в сравнение с плазмените и обикновените LCD телевизори. За разлика от тези със CCFL подсветката, в производството на светодиодните телевизори не се използва живак. Освен това дизайнът на телевизорите Philips се подобрява непрекъснато, което води до повишена ефективност в използването на материалите и намалено потребление на енергия без компромис със здравето и безопасността.

Вижте всички спецификации
 • 8 дни EPG - услугата не е налична във всички страни
 • Net TV: Посетете www.philips.com/smarttv, за да откриете услугите, предлагани във вашата страна.
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • Обичайната консумирана мощност в режим включено е измерена според IEC62087 Ed 2.
 • Годишна консумация на енергия в kWh, въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • Само определени части или компоненти на този телевизор съдържат олово, когато няма технически алтернативи съгласно съществуващите клаузи за освобождаване на Директивата RoHS (Директива на Европейската общност за ограничение на използването на вредни вещества).

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува