Smart LED телевизор

  Smart LED телевизор

  Носител на награди за изпълнение

  Удостоена от EISA с наградата "Най-добър LCD телевизор" за последните 10 години, серията 9000 на Philips внася иновации в картината и възможностите за свързване. Perfect Pixel HD Engine и светодиодният образ ви дават най-реалистичните изображения. Ambilight и 3DMax карат филмите да оживеят. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

9000 series Smart LED телевизор

81 см (32"), Full HD, 3D Max, DVB T/C/S2 32PFL9606K/02 Търсене на подобни продукти

Носител на награди за изпълнение

Тристранен Ambilight и най-добро качество на образа

 • Тристранният Ambilight Spectra 3 подсилва изживяването при гледане

  Тристранният Ambilight Spectra 3 подсилва изживяването при гледане

  Добавете ново измерение към зрителното си изживяване с Ambilight Spectra 3. Тази патентована технология на Philips уголемява екрана, като излъчва отзад от трите страни светлина, която се проектира върху околната стена. Ambilight регулира автоматично цвета и яркостта на светлината, за да съответстват на картината на екрана. Благодарение на функцията за адаптиране към стена цветът на светлината е идеален, какъвто и да е цветът на стената ви.

 • 3D Max за наистина поглъщащо Full HD 3D изживяване

  3D Max за наистина поглъщащо Full HD 3D изживяване

  Оставете се да ви очароват 3D филмите в собствения ви хол с 3D Max. Съчетанието от бърз дисплей и активни 3D очила внася действителна, реалистична дълбочина при пълна висока детайлност. Вашият телевизор е готов за 3D Max изживяване – чрез добавяне на 3D Max очила.

 • Превъзходен светодиоден образ с невероятен контраст

  Превъзходен светодиоден образ с невероятен контраст

  Най-авангардната технология на светодиодна подсветка в този Full HD светодиоден телевизор съчетава красивата минималистична конструкция със зашеметяващо качество на картината и най-ниското потребление на енергия в категорията. Освен това, тя не използва никакви опасни материали. Така със светодиодната подсветка се радвате на ниско потребление на енергия, висока яркост, невероятен контраст, рязкост и живи цветове.

 • 600 Hz Perfect Motion Rate (PMR) за превъзходна рязкост на движенията

  600 Hz Perfect Motion Rate (PMR) за превъзходна рязкост на движенията

  600 Hz Perfect Motion Rate (PMR) създава изключителна рязкост на движенията за още по-ясни и живи образи при бързи екшъни. Новият стандарт PMR на Philips е качествен показател за зрителния ефект, който е съчетание от най-високата честота на обновяване на екрана, Perfect Natural Motion и уникалния алгоритъм за обработка - за несравнима рязкост на движенията.

 • Perfect Natural Motion за свръхгладки движения във филмите с Full HD

  Perfect Natural Motion за свръхгладки движения във филмите с Full HD

  Насладете се на действието без никакво трепкане. Perfect Natural Motion пресмята движението в картината и коригира трепканията както в ефирен, така и в записан филмов материал (включително в 1080p филми и 24p True Cinema на Blu-ray и DVD диск). Резултатът е още по-гладка картина без накъсване на движенията и с превъзходна рязкост. Наслаждавайте се на движещи се образи, които надминават по качеството и киното!

 • 40 W SoundStage за динамичен, мощен звук от ултратънък телевизор

  40 W SoundStage за динамичен, мощен звук от ултратънък телевизор

  Philips SoundStage с изходна мощност 40 W (номинална) предлага много повече динамика и мощ в сравнение с това, което ще чуете от всеки друг LCD телевизор днес. Вече можем да съчетаем ултратънка конструкция на телевизора и мощен звук. В стойката на телевизора има авангардна ултратънка система високоговорители. Тя съчетава топли, дълбоки баси с превъзходна чистота. А при монтаж на стена можете да се наслаждавате на отличен звук, благодарение на корекциите при усъвършенстваната обработка. Наслаждавайте се на чудесен звук и тънка конструкция.

 • Изобилие от онлайн приложения, видеофилми под наем и "телевизия на запис"

  Изобилие от онлайн приложения, видеофилми под наем и "телевизия на запис"

  Вземайте филми под наем директно на вашия телевизор от онлайн видео магазините, гледайте "телевизия на запис" от любимите си канали и се забавлявайте с богатата селекция от онлайн приложения с Net TV. Можете също да разглеждате директно в интернет.

 • DLNA за забавление със снимки, музика и филми на телевизора

  DLNA за забавление със снимки, музика и филми на телевизора

  Споделяйте снимки, музика и филми чрез DLNA от вашия телефон, таблет или компютър и се забавлявайте с тях на голям екран.

 • Управлявайте телевизора с вашия смартфон, таблет или клавиатура

  Управлявайте телевизора с вашия смартфон, таблет или клавиатура

  Управлявайте телевизора по най-лесния и най-удобен начин. Просто свържете безжична клавиатура или използвайте смартфон или таблет, за да управлявате вашия Smart TV.

 • Търсене, програмиране на запис, запис и пауза

  Търсене, програмиране на запис, запис и пауза

  Записвайте цифрови ТВ предавания на живо на USB устройството, свързано към вашия телевизор Philips, или направете пауза в предаването, за да прекъснете и да продължите гледането тогава, когато пожелаете. Използвайте електронния справочник на програмите, за да намерите любимите си програми и лесно да програмирате запис на това, което харесвате. Вече можете да съобразите гледането на телевизия със собствения си начин на живот.

 • Wi-Fi MediaConnect за гледане на всички филми от вашия лаптоп на телевизора

  Wi-Fi MediaConnect за гледане на всички филми от вашия лаптоп на телевизора

  Wi-Fi MediaConnect прожектира екрана на вашия компютър върху екрана на телевизора чрез безжична (WiFi) връзка. Забравете притесненията относно ограниченията за типовете файлове - щом се възпроизвеждат на вашия компютър, значи ще се показват и на телевизора*.

 • Full HD телевизор и Perfect Pixel HD Engine за несравнима чистота

  Изпитайте несравнимата рязкост и чистота с Perfect Pixel HD Engine. Всеки пиксел от картината се оптимизира, за да се съчетае по-добре със заобикалящите го пиксели. Резултатът е уникалното съчетание от рязкост, естествени детайли, живи цветове, превъзходен контраст и плавни, естествени движения. Чистите и изключително резки образи се дължат на откриването и намаляването на артефактите и шума в съдържанието от всички източници. Full HD екранът с 1920x1080 пиксела дава прекрасни изображения без трептене и с превъзходна яркост.

 • Вграден Wi-Fi за безжично използване на приложения на Net TV и SimplyShare

  Наслаждавайте се на филми, снимки, развлечения и друго онлайн съдържание направо на телевизора ви по безжичен път. Просто свържете телевизора към домашната безжична мрежа чрез лесния съветник. Преминавайте през приложенията с дистанционното на телевизора и ги избирайте от богатата оферта с приложения.

Вижте всички спецификации
 • 3D телевизията изисква аксесоар PTA516 (активни 3D очила), 3D-съвместимо устройство източник и 3D изходен материал.
 • Net TV: Посетете www.philips.com/smarttv, за да откриете услугите, предлагани във вашата страна.
 • Wi-Fi Media connect: Възможно е бързодействието на компютъра и честотната лента на безжичната мрежа да окажат влияние при възпроизвеждането на видео. За информация относно минималните и препоръчителните изисквания към системата, посетете www.philips.com/wifimediaconnect. Съдържанието се показва с леко закъснение от няколко секунди. Може да има леко разминаване между картина и звук.
 • Телевизорът поддържа приемане на DVB за предавания със свободен ефирен достъп. Възможно е определени DVB оператори да не се поддържат. Актуализиран списък може да бъде намерен в раздела с често задавани въпроси на уеб сайта за поддръжка на Philips. За някои оператори се изисква модул за условен достъп и абонамент. Обърнете се към вашия оператор за повече информация.
 • 8 дни EPG - услугата не е налична във всички страни
 • USB пауза и записване изисква празен USB твърд диск с обем поне 32 GB, препоръчвани 250 GB (не е включен). Функцията е налична само за DVB-T C и S канали, а не за аналогово излъчване или външни входове.
 • Записване на USB само за цифрови канали, включени в Електронния справочник за програми на база на IP на телевизора (може да има ограничения за определени страни и канали), като записите може да са ограничени чрез защита срещу копиране на излъчваното (CI+). Необходима е интернет връзка.
 • Годишна консумация на енергия в kWh, въз основа на консумацията на телевизора при работа 4 часа на ден, 365 дни. Действителната консумация на енергия зависи от това как се използва телевизорът.
 • Само определени части или компоненти на този телевизор съдържат олово, когато няма технически алтернативи съгласно съществуващите клаузи за освобождаване на Директивата RoHS (Директива на Европейската общност за ограничение на използването на вредни вещества).

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува