Професионален LCD телевизор

  Професионален LCD телевизор

  Последната дума в интерактивната телевизия за хотели

  Този стилен и енергийно ефективен телевизор за хотели с вграден слот за SmartCard е нашето най-добро решение за защитена срещу вмешателства интерактивност. Гостите ви ще се насладят на превъзходно изживяване при гледане, допълнено по желание с музика в банята и специално подготвено приветствие. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Последната дума в интерактивната телевизия за хотели

LCD телевизор Philips със слот SmartCard

 • Дистанционно надстройване на софтуера

  Софтуерът на телевизора, поддържащ специалните функции за хотели, може да се надстройва дистанционно през сертифициран системен оператор.

 • Защитен срещу вмешателства SmartCard слот

  Вграденият слот за карти SmartCard дава възможност други производители да увеличават функционалността на телевизора чрез картови приложения, без нужда от допълнителни приставки и външни кабели. Телевизорът може да се свързва и към външни декодери и приставки set-top box на всички основни оператори на интерактивни системи през интерфейсите за управление SerialXpress (поддържащ протоколи UART и RS232) и SmartPlug.

 • Digital Crystal Clear за по-реалистични изображения като на кино

  Digital Crystal Clear е технология за обработка, която регулира и оптимизира цифрово качеството на картината чрез оптимизиране на нивата на контраста, цвета и рязкостта, като в резултат гледате по-реалистични изображения като на кино.

 • Интегриран дисплей-часовник със сигнал за събуждане и съобщения

  Вграденият дисплей-часовник, който е също и будилник, премахва нуждата от инвестиране в допълнителен часовник с кабели и свързвания в стаята. Автоматичната синхронизация за точно време чрез телетекст и запазването на настройките на будилника при отпадане на електрозахранването допълнително повишават комфорта за гостите

 • Приветствие на екрана на дисплея

  На екрана се появява приветствие при всяко включване на телевизора.

 • Шарнирна поставка, защитена от кражба

  Този LCD телевизор е с шарнирна поставка, позволяваща гостите ви да нагласят телевизора така, че да могат да го гледат от всяка точка на стаята. Поставката може да се подсигури към маса или мебел, за да се гарантира допълнително ниво на защита срещу кражба.

 • Безжичен SmartLoader за бързо клониране

  Дава възможност да се копират лесно и безжично всички настройки от програмирането на един телевизор на други телевизори за по-малко от минута. Функцията гарантира съгласуваността на телевизорите и значително намалява времето и разходите за инсталиране.

 • Заключване на менюто за инсталиране

  Предотвратява неразрешения достъп до настройките за инсталиране и конфигуриране, за да се осигури максимално удобство за гостите и да се избегнат излишни усилия за препрограмиране.

 • Изводи за външни тонколони и допълнително захранване

  Телевизорът е снабден със звуков съединител с усилване за лесно инсталиране на външни високоговорители (например в банята), което премахва необходимостта от инвестиране в допълнително оборудване. Допълнителното вградено захранване елиминира необходимостта от отделно захранване за интерактивна система. В случай на автономно използване допълнителното захранване може да бъде изключено с цел пестене на енергия.

 • Захранване SmartPower за пестене на енергия

  Силата на фоновото осветление може да бъде регулирана и предварително настроена системно с цел снижаване на мощността на потребление с до 50%, което значително намалява разходите.

 • Екологичен дизайн и корпус със забавители на пламък

  Устойчивостта е неделима част от начина, по който работи Philips. Телевизорите Philips са проектирани и произведени съобразно нашите принципи за екодизайн, насочени към минимизиране на вредното въздействие върху околната среда чрез по-ниско потребление на енергия, премахване на опасните вещества, снижаване на теглото, по-ефективни опаковки и по-добра пригодност за рециклиране. Телевизорите Philips са със специален корпус със забавители на пламък. Независимите изпитания, проведени от противопожарните служби, показват, че докато обикновено телевизорите могат и да усилят един домашен пожар, причинен от външен източник, телевизорите Philips не разгарят пожара.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува