LCD монитор, светодиодна подсветка

  LCD монитор, светодиодна подсветка

  Лесно с USB монитора

  Бъдете свободни с новия USB монитор Philips. USB 2.0 портовете на вашия лаптоп осигуряват цифрово видео и захранване за монитора чрез връзка с един единствен кабел! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

LCD монитор, светодиодна подсветка

S Line, 21, 5" (54, 6 см), USB монитор 221S3UCB/00 Търсене на подобни продукти

Лесно с USB монитора

Един единствен USB кабел осигурява захранване и видео

 • Моментално включване благодарение на технологията със светодиоди

  Белите светодиоди са полупроводникови устройства, които достигат по-бързо цялостна и постоянна яркост и така спестяват време при първоначално включване. Светодиодите не съдържат живак, което позволява екологично съобразно рециклиране и изхвърляне. Светодиодите позволяват по-добро управление на затъмняването на подсветката на LCD екрана, което дава изключително високо съотношение на контраста, както и превъзходно възпроизвеждане на цветовете, благодарение на постоянната яркост на целия екран.

 • Един USB 2.0 съединител за лаптоп – за захранване и видео

  USB мониторът Philips е способен да показва картина и да черпи мощност директно от USB портовете на вашия лаптоп през един единствен USB кабел. Не са необходими допълнителни захранващи или видео кабели, а резултатът от това е опростена връзка между лаптопа и монитора през един единствен кабел, осигуряваща изключително ниско потребление на енергия.

 • Изключително ниско потребление на енергия

  USB мониторът използва специална светодиодна подсветка с ниско потребление на енергия, която му позволява просто да черпи енергия от USB портовете на вашия лаптоп. Той потребява около 9 W, резултатът от което е около 50% по-ниско потребление на енергия в сравнение с еквивалентен стандартен монитор.

 • 70 мм настройка на височината за идеално положение на седене

  Компактната ергономична основа е "приятелски настроена към хората" стойка на мониторите Philips с регулиране на наклона, завъртането и височината, така че всеки потребител да може да разположи монитора за постигане на максимално удобство и ефективност при гледане.

 • Екологично съобразен дисплей без живак

  Мониторите Philips със светодиодна подсветка не съдържат живак – едно от най-отровните природни вещества, вредящо на хора и животни. Това намалява влиянието на дисплея върху околната среда през целия му жизнен цикъл, от производството до изхвърлянето.

 • Регулиране на наклона и завъртането за идеален ъгъл на гледане

  Наклонът и завъртането на екрана са възможни благодарение на вграден в опората механизъм, който позволява на монитора да се завърта и накланя назад или напред.

Вижте всички спецификации
 • В редки случаи, ако двата USB порта на вашия лаптоп не осигуряват достатъчно изходна мощност за монитора, може да се наложи да закупите допълнителен DC адаптер.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува