Професионален LCD телевизор

  Професионален LCD телевизор

  Повече удобство за гостите

  Този модерен телевизор за хотели дава повече удобство за гостите в стаята и може да им позволи да се свързват със свои собствени устройства. Понеже той е готов за HD и е цифров, той ви подготвя за бъдещето и може да предложи на гостите най-новите цифрови услуги. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Професионален LCD телевизор

19" Pro+, LCD, интегриран цифров 19HFL3340D/10 Търсене на подобни продукти

Повече удобство за гостите

Цифров LCD телевизор Philips за хотели

 • Приветствие на екрана на дисплея

  На екрана се появява приветствие при всяко включване на телевизора.

 • Програмиране на канал за включване

  Идеално за собствени реклами или информационни канали, тъй като позволява да се показва определен канал при включване на телевизора.

 • Готов за HD с вграден DVB-T тунер

  Зарадвайте гостите с изключително качество на картината с висока детайлност (HD) и бъдете напълно готови за HD източници, като HDTV цифрова приставка. Телевизорът може да приема аналогови YPbPr сигнали, а също и некомпресирани цифрови сигнали от най-високо качество чрез DVI или HDMI. Цифровите сигнали ще поддържат защита срещу копиране HDCP. С вградения DVB-T тунер телевизорът може да предлага цифрови ефирни телевизионни канали, едновременно със съществуващите аналогови канали. Той позволява на гостите да слушат цифрови радиостанции при високо качество на звука, без допълнителни инвестиции в радиоприемници.

 • Един комбиниран списък с канали за аналогови и цифрови канали

  Един интегриран списък с канали за аналогови и цифрови канали. Това позволява на гостите да превключват безпроблемно между аналогови и цифрови канали.

 • Лесно за използване дистанционно управление за хотели

  Този телевизор е комплектован със стилно дистанционно управление, специално предназначено за използване в хотели. С цел лесна работа на гостите се предлагат само най-важните бутони и функции. В допълнение, проверката за изтощена батерия и подсигурената против кражба батерия са функции, които допринасят за ефективна работа в хотелски условия.

 • Ограничаване на силата на звука

  Тази функция предварително настройва работните граници на силата на звука на телевизора, като не се допуска прекалено засилване на звука с оглед да не се безпокоят съседите.

 • Съвместим със свързващ панел Philips за използване на устройства на гостите

  Този телевизор работи безпроблемно със свързващи панели на Philips. Гостът може лесно да свързва и показва мултимедия от компютър, MP3 плейър, DVD плейър, видеокамера и разни други устройства. При автоматичното намиране на свързващия панел и телевизора става автоматично превключване към съдържанието от свързаното устройство на потребителя.

 • Съвместим с цифрова приставка (Set-top box)

  Този хотелски телевизор може да се свързва с цифрова приставка, като предлага свързване към SCART при включване и протокол Serial Express Lite.

 • Клониране на всички настройки през USB за бързо инсталиране

  Дава възможност да се копират лесно и безжично всички програмирани настройки и канали от един телевизор на други телевизори за по-малко от минута. Функцията гарантира съгласуваността на телевизорите и значително намалява времето и разходите за инсталиране.

 • Екологичен дизайн и корпус със забавители на пламък

  Устойчивостта е неделима част от начина, по който работи Philips. Телевизорите Philips са проектирани и произведени съобразно нашите принципи за екодизайн, насочени към минимизиране на вредното въздействие върху околната среда чрез по-ниско потребление на енергия, премахване на опасните вещества, снижаване на теглото, по-ефективни опаковки и по-добра пригодност за рециклиране. Телевизорите Philips са със специален корпус със забавители на пламък. Независимите изпитания, проведени от противопожарните служби, показват, че докато обикновено телевизорите могат и да усилят един домашен пожар, причинен от външен източник, телевизорите Philips не разгарят пожара.

Вижте всички спецификации
 • За информация относно страните-членки в DVB-T се обърнете към вашето лице за контакти с Philips.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува