Плосък телевизор

  Плосък телевизор

  Получете повече от гледането

  Ето един LCD телевизор, който не само подобрява декора на вашия дом с европейския си стил и елегантен дизайн, но ви осигурява и великолепни аудио-визуални преживявания с функциите за активен контрол и обемен звук Virtual Dolby Surround. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Получете повече от гледането

с Crystal Clear

 • Smart Picture дава персонализирани настройки на изображението

  Smart Picture дава персонализирани настройки на изображението

  Smart Picture осигурява оптимална настройка на картината за цвят, яркост, наситеност, контраст, рязкост и т. н., за да ви осигури повече удоволствие от гледането по всяко време.

 • Интелигентният звук оптимизира аудио настройките

  Интелигентният звук оптимизира аудио настройките

  Интелигентният звук предлага оптимални звукови настройки за ултрабас, баси, високи и баланс, така че бързо да получите най-пълно удоволствие от слушането.

 • LCD WXGA дисплей с висока разделителна способност, 1280 x 768 пиксела

  Този WXGA дисплей с най-съвременна LCD технология на екрана ви предлага HD разделителна способност от 1280 x 768p пиксела. С нея се получават прекрасни изображения с прогресивно сканиране без трептене, с оптимална яркост и превъзходни цветове. Това живо и рязко изображение ви доставя повече удоволствие при гледане.

 • Crystal Clear подобрява дълбочината на образа

  Съчетавайки такива подобрения на картината, като Contrast Plus и подобрение на цветовете, Crystal Clear увеличава дълбочината на образа.

 • Активният контрол оптимизира качеството на картината, независимо от източника

  Активният контрол прави възможни подобрения в шума и рязкостта с честота 60 пъти в секунда. Чрез непрекъснато коригиране на параметрите на изображението над 3000 пъти в минута, Active Control Plus осигурява оптимални условия за гледане.

 • Звук Virtual Dolby Surround за звучене като в кино

  Virtual Dolby Surround е технология на обработка за подобряване на ефектите на съраунд звук. Тя създава усещането за Dolby Pro Logic без необходимост от допълнителни задни високоговорители. Вие се потапяте напълно в телевизионното си изживяване.

 • PC входът ви позволява да използвате телевизора и като компютърен монитор

  С PC вход можете да свържете телевизора към персонален компютър и да го използвате като компютърен монитор.

 • 10 страници Интелигентен текст за бърз достъп до телетекст.

  Телетекстът е общоприета система, използвана от повечето разпространители. 10 страничният интелигентен текст ви дава бърз достъп до информацията при смяна на страниците.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува