професионален плосък телевизор

  професионален плосък телевизор

  Плосък телевизор с подготвена система

  Телевизор с елегантен дизайн, който предлага най-добрите в категорията си показатели за домашния ви кът за развлечения. Допълнително се предлага бокс SmartCardXPress за лесно интегриране към интерактивни услуги от други доставчици. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Плосък телевизор с подготвена система

Специално проектиран за забавление в хотелската стая

 • Безжичен SmartLoader за бързо клониране

  Дава възможност да се копират лесно и безжично всички настройки от програмирането на един телевизор на други телевизори за по-малко от минута. Функцията гарантира съгласуваността на телевизорите и значително намалява времето и разходите за инсталиране.

 • Приветствие на екрана на дисплея

  На екрана се появява приветствие при всяко включване на телевизора.

 • Ограничаване на силата на звука

  Тази функция предварително настройва работните граници на силата на звука на телевизора, като не се допуска прекалено засилване на звука с оглед да не се безпокоят съседите.

 • Блокиране панела за управление отпред

  Предотвратява неразрешен достъп до функциите на телевизора

 • Програмиране на канал за включване

  Идеално за собствени реклами или информационни канали, тъй като позволява да се показва определен канал при включване на телевизора.

 • Защитен достъп до менюто

  Осигурява защитен достъп до инсталационните и конфигурационните настройки чрез специален код или главно дистанционно управление

 • Вградено FM радио

  Вграденото FM радио дава на гостите допълнително удобство без излишно инвестиране в радиоприемници.

 • Устройство SmartCard Xpress, съвместимо с интерактивни системи

  Допълнителното устройство SmartCard Xpress (по желание) може да се монтира отзад на телевизора, като дава възможност декодерите и картовите приложения на други производители да се свързват към телевизора, увеличавайки функционалността му. Телевизорът може да се свързва и към външни декодери и приставки set-top box на всички основни оператори на интерактивни системи през интерфейсите за управление Serial Xpress (поддържащ протоколи UART и RS232) и SmartPlug.

 • Интерфейс за управление Serial Xpress™

  Интерфейсът за управление Serial Xpress™ е съвместим с всички основни първокласни развлекателни услуги. Протоколите позволяват свързване на телевизора с външни декодери, декодери set-top box и решения на базата на компютър. Поддържа протоколите UART и RS232.

 • Допълнително захранване (12 V) (опция)

  Допълнителното захранване (опция) гарантира работата на разширителния слот, дисплея-часовник и сигнала за събуждане, докато телевизорът е изключен.

 • Гарантирано бъдеще чрез актуализиране на софтуера

  Архитектурата с възможност за актуализиране на софтуера гарантира, че телевизорът има осигурено бъдеще и е съвместим с новите технологии и разработки, гарантирайки вашата инвестиция.

 • Crystal Clear III за естествени изображения с подобрено качество

  Crystal Clear III съчетава цяла гама подобрения, за да осигури по-добра картина. Те включват 2D гребенчат филтър, динамичен контраст, разпъване на синьото и подсилване на зеленото, за да можете винаги да получавате най-естествено изглеждащите цветове.

 • LCD WXGA дисплей с висока разделителна способност, 1024x768p

  Този XGA дисплей с най-съвременна технология на LCD екрана има широкоекранна HD разделителна способност от 1024x768 пиксела. С нея се получават прекрасни изображения с прогресивно сканиране без трептене, с оптимална яркост и превъзходни цветове. Живото и рязко изображение ще ви достави повече удоволствие при гледане.

 • Гребенчатият 2D филтър увеличава рязкостта и позволява по-фини детайли

  Гребенчатият 2D филтър разделя информацията във видеосигнала за цветност от тази за осветеност (яркост), за да може двете да се обработят поотделно с цел подобряване на разделителната способност и минимизиране на изкривяванията.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува