професионален плосък телевизор

  професионален плосък телевизор

  плосък телевизор Hospitality

  Компактен, елегантен и стилен. Този 15-инчов LCD телевизор за хотели ви предоставя всичко, за да се чувстват гостите ви като у дома си, като при това спестява време и снижава цената за придобиване и експлоатация за хотелиера. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

плосък телевизор Hospitality

с безжично копиране за бързо инсталиране

 • Безжичен SmartLoader за бързо клониране

  Дава възможност да се копират лесно и безжично всички настройки от програмирането на един телевизор на други телевизори за по-малко от минута. Функцията гарантира съгласуваността на телевизорите и значително намалява времето и разходите за инсталиране.

 • Блокиране на панела отпред/отстрани

  Ако в менюто за настройка изберете опцията за блокиране на достъпа до панела за управление отпред или отстрани на телевизора, ще се предотврати непозволения достъп до менюто на телевизора, което ще спести време и усилия на хотелския персонал за повторно инсталиране.

 • Вградено FM радио

  Вграденото FM радио дава на гостите допълнително удобство без излишно инвестиране в радиоприемници.

 • Пълна съвместимост с конвенционална ТВ

  С лекота настройките на телевизора се превключват от абонатен към ефирен режим с оглед продажби за втора употреба.

 • Заключване на менюто за инсталиране

  Предотвратява неразрешения достъп до настройките за инсталиране и конфигуриране, за да се осигури максимално удобство за гостите и да се избегнат излишни усилия за препрограмиране.

 • Ограничаване на силата на звука

  Тази функция предварително настройва работните граници на силата на звука на телевизора, като не се допуска прекалено засилване на звука с оглед да не се безпокоят съседите.

 • Програмиране на канал за включване

  Идеално за собствени реклами или информационни канали, тъй като позволява да се показва определен канал при включване на телевизора.

 • Crystal Clear III за естествени изображения с подобрено качество

  Crystal Clear III съчетава цяла гама подобрения, за да осигури по-добра картина. Те включват 2D гребенчат филтър, динамичен контраст, разпъване на синьото и подсилване на зеленото, за да можете винаги да получавате най-естествено изглеждащите цветове.

 • Гребенчатият 2D филтър увеличава рязкостта и позволява по-фини детайли

  Гребенчатият 2D филтър разделя информацията във видеосигнала за цветност от тази за осветеност (яркост), за да може двете да се обработят поотделно с цел подобряване на разделителната способност и минимизиране на изкривяванията.

 • Звук Virtual Dolby Surround за звучене като в кино

  Virtual Dolby Surround е технология на обработка за подобряване на ефектите на съраунд звук. Тя създава усещането за Dolby Pro Logic без необходимост от допълнителни задни високоговорители. Вие се потапяте напълно в телевизионното си изживяване.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува