Tear the cooked chicken breasts into shreds. Slice the celery, carrot and mushroom into long thin strips.
Place the shredded chicken into a bowl and mix with the celery, carrot and mushroom. Add the ginger, sugar and chicken stock powder and stir evenly to make the spring roll filling.
Whisk the egg, then add the corn starch and mix to create a thick paste. Set aside.
Place some fi lling onto each spring roll wrapper and roll it up, then seal the ends with the egg mixture. For a crispy result, lightly brush the spring rolls with oil.
Preheat the Airfryer to 200°C.
Place the rolls into the Airfryer basket and slide the basket into the Airfryer. Set the timer for 4 minutes. Serve with sweet chilli sauce.
Като щракнете върху връзката, ще напуснете официалния уебсайт на Royal Philips ("Philips"). Всички връзки към уебсайтове на трети страни, които могат да се появят на този сайт, са предоставени само за ваше удобство и по никакъв начин не представляват принадлежност или одобрение на информацията, предоставена на тези свързани уебсайтове. Philips не прави декларации или гаранции от какъвто и да е вид по отношение на уебсайтове на трети страни или информацията, съдържаща се в тях.