Пречиствател на вода за чешма

  Пречистена вода по лесен начин

  Компактен и лесен за инсталиране уред за пречистване на вода с филтър Micro Pure, който ви дава чиста вода, като отстранява бактериите, вредните органични вещества и хлора, а в същото време запазва всички полезни минерали във водата. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Пречистена вода по лесен начин

с филтър Micro Pure

 • Отстранява всички бактерии, вредни органични вещества и хлор

  Филтърът Micro Pure е многостепенна филтрираща система, която отстранява всички бактерии, примеси и миризми и ви дава чиста, безопасна и приятна на вкус питейна вода. Състои се от високотехнологична мембрана с кухи влакна, която има над 520 милиарда микропори за ефикасно премахване на 99,99% от всички бактерии, и гранулиран активен въглен, който премахва неприятния хлор, лошия вкус и миризмите. Освен това филтърът запазва полезните минерали в питейната вода, които са жизнено важни за човешкото здраве.

 • Сигнализацията Pure Protect ви показва кога трябва да се подмени филтърът

  Усъвършенстваната сигнализация PureProtect с прост цветен код подсказва на потребителя да смени филтъра навреме: когато цветът на мембраната стане тъмносив или ръждивокафяв, значи е време за смяна на филтъра.

 • Голям дебит, максимум 2 литра на минута

  Компактният блок за пречистване на вода е с максимален дебит от два литра на минута, което внася минимални изменения спрямо нормалния дебит на нефилтрираната вода. Само с едно завъртане на лоста за избор на вода имате и избор между струя или разпръскване на нефилтрирана вода или филтрирана вода.

 • Адаптери за чешма Quick Fit за лесен монтаж на чешмата

  Този усъвършенстван пречиствател на вода има множество адаптери Quick Fit за различни видове чешми, за да можете лесно и просто да го монтирате към вашата чешма. Наистина разумно и просто.

 • Усъвършенстван механизъм Quick Twist за лесна смяна на филтъра

  Усъвършенстваният механизъм Quick Twist прави смяната на филтъра бърза, лесна и сигурна и внася смисъл и простота във вашия пречиствател на вода.

 • Максимална производителност без нужда от електричество

  Проектиран да работи без електричество, като в същото време дава максимална производителност и устойчивост.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува