Безжична музикална станция

  Достъп до музикалната ви колекция във всяка стая

  Достъп до цялата ви колекция от компактдискове, които слушате във всяка стая. Само свържете към вашата озвучителна система и музиката най-после ще ви последва, където и да сте у дома си. Лесна навигация с дистанционно с LCD дисплей

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Достъп до музикалната ви колекция във всяка стая

Добавете към вашата озвучителна система

 • Безжично поточно предаване между музикалния център и станциите

  Безжично поточно предаване между музикалния център и станциите

  С безжичното поточно прехвърляне не е необходимо да изтегляте и съхранявате в аудио устройството си огромни музикални файлове. Вместо това можете да слушате любимите си песни и да ги изпратите до всички музикални станции - съвсем едновременно. Нека музиката ви следва от стая в стая с функцията "Музиката ме следва" - без необходимост от повторно пускане на навигацията и възпроизвеждането. "Излъчване на музика" изпраща желаната музика от центъра едновременно до всички станции. А с "Моята стая, моята музика" всеки член на вашето семейството може да се радва на избраната си от съхраняваната колекция музика във всяка стая, снабдена с безжичен музикален център или станция.

 • "Музиката ме следва": носете музиката със себе си от стая в стая

  "Музиката ме следва": носете музиката със себе си от стая в стая

  Функцията "Музиката ме следва" позволява да водите любимата си музика от стая в стая в дома си, без да рестартирате навигацията и възпроизвеждането на конкретната песен. С едно натискане на бутон музиката ще ви следва където и да отидете в дома си.

 • Излъчване на музика за едновременно възпроизвеждане на всички станции

  Излъчване на музика за едновременно възпроизвеждане на всички станции

  Бъдете свой диджей на домашното парти и излъчвайте едновременно любимата си танцова музика от безжичния музикален център до всички безжични музикални станции, инсталирани в различни части на вашия дом. Чудесно за партита!

 • Разширете системата си с добавяне на до 5 Wi-Fi станции

  Разширете системата си с добавяне на до 5 Wi-Fi станции

  Запълнете всяка или всички стаи на дома си с музика. Без кабели и без проблеми, и определено без повече скандали в семейството за избора на музика. Можете не само да съхранявате и изпълнявате музиката си от безжичния център Streamium, но можете и да изпълнявате поточно една песен - или различни песни - в до 5 станции Streamium в цялата къща. Това е лесно с иновационните функции, каквито са "Моята стая", "Моята музика" и "Излъчване на музика". Освободете музиката и й се радвайте навсякъде в дома си.

 • Достъпът за няколко потребители предлага поточно предаване на до 5 станции

  Различни членове на семейството в пет различни стаи могат да отварят и слушат музика по свой избор едновременно от безжичния аудио център.

 • Безжично поточно предаване от компютър през UPnP

  Универсалният Plug & Play е превърнала се в отраслов стандарт технология, която позволява свързване на всякакви устройства с Универсален Plug & Play за приемане или предаване на музика. Вашият безжичен музикален център използва Универсален Plug & Play, за да осигури лесен и стандартен начин за свързване на други устройства с Универсален Plug & Play. Можете лесно да свързвате безжичния си музикален център към други мултимедийни устройства, за да получавате или изпращате съдържание.

 • Директен достъп до съдържание за изпълнители, албуми или списъци от песни

  Вече не е необходимо да търсите в стотици дискове любимата си песен от конкретен изпълнител. С интуитивния потребителски интерфейс вграден в безжичния аудио център на Philips сега можете да имате почти мигновен директен достъп до записите от вашата колекция от цифрова музика на твърдия диск (до 750 компактдиска) и да отидете направо до музиката, която искате да слушате, описана по изпълнител, албум, списък, жанр или песен.

Вижте всички спецификации
 • Логото на Windows са търговски марки или регистрирани търговски марки на Microsoft Corporation в САЩ и/или други страни.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува