Безжичен музикален център + станция

  Безжичен музикален център + станция

  Слушайте музиката си във всяка стая

  Съхранявайте всичката си възможна музика на 80GB твърд диск и я слушайте безжично като поток от центъра към станциите. Опитайте вискокоскоростния цифров запис от компактдиск. Плюс това, можете да слушате музика от GoGear или iPod с използване на допълнителната поставка "2 в 1".

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Слушайте музиката си във всяка стая

Пълна свобода и удоволствие от музиката

 • Безжично поточно предаване между музикалния център и станциите

  Безжично поточно предаване между музикалния център и станциите

  С безжичното поточно прехвърляне не е необходимо да изтегляте и съхранявате в аудио устройството си огромни музикални файлове. Вместо това можете да слушате любимите си песни и да ги изпратите до всички музикални станции - съвсем едновременно. Нека музиката ви следва от стая в стая с функцията "Музиката ме следва" - без необходимост от повторно пускане на навигацията и възпроизвеждането. "Излъчване на музика" изпраща желаната музика от центъра едновременно до всички станции. А с "Моята стая, моята музика" всеки член на вашето семейството може да се радва на избраната си от съхраняваната колекция музика във всяка стая, снабдена с безжичен музикален център или станция.

 • 80 GB твърд диск за записване и възпроизвеждане на 1500 компактдиска

  80 GB твърд диск за записване и възпроизвеждане на 1500 компактдиска

  Твърдият диск с 80 GB предлага много голям капацитет, на който да съхранявате цифровите си аудио файлове, като побира лесно до 1500 аудио компактдискове. Интелигентно и икономично по място управление на аудио колекция, лесен достъп и всичко на едно място.

 • USB Direct за възпроизвеждане на MP3/WMA музика

  USB Direct за възпроизвеждане на MP3/WMA музика

  С режима USB Direct просто включвате вашето USB устройство в USB порта на устройството Philips и то започва да възпроизвежда директно цифровата музика от USB устройството.

 • Моята стая, моята музика: Слушайте различна музика във всяка от стаите

  Моята стая, моята музика: Слушайте различна музика във всяка от стаите

  С "Моята стая, моята музика" всеки член на семейството ви може да избира и изпълнява любимата си музика от съхранените колекции в безжичния музикален център Streamium. Технологията за достъп от повече от един потребител едновременно насочва поточно музиката, избрана от центъра Streamium към станцията. Един Streamium може да насочва поточно музика до пет станции, което прави шест различни избора на музика за цялото семейство, които се слушат във всяка стая - едновременно и моментално.

 • "Музиката ме следва": носете музиката със себе си от стая в стая

  "Музиката ме следва": носете музиката със себе си от стая в стая

  Функцията "Музиката ме следва" позволява да водите любимата си музика от стая в стая в дома си, без да рестартирате навигацията и възпроизвеждането на конкретната песен. С едно натискане на бутон музиката ще ви следва където и да отидете в дома си.

 • Излъчване на музика за едновременно възпроизвеждане на всички станции

  Излъчване на музика за едновременно възпроизвеждане на всички станции

  Бъдете свой диджей на домашното парти и излъчвайте едновременно любимата си танцова музика от безжичния музикален център до всички безжични музикални станции, инсталирани в различни части на вашия дом. Чудесно за партита!

 • Супер звуков панел за ясни и дълбоки баси

  Супер звуков панел за ясни и дълбоки баси

  Супер звуковият панел е иновационна плоска тонколона, която с най-модерна технология осигурява висококачествено и пълнообхватно аудио от плоско и компактно озвучително тяло.

 • Докинг станция за GoGear и iPod (по желание)

  Тази поставка "2 в 1" ви позволява да свържете своя плейър Philips GoGear или iPOD към безжичната музикална система и да се радвате на превъзходния звук. Просто включете безжичния музикален център или станция в режим AUX IN, преди да поставите в базата преносимия си плейър. Използвайте дистанционното управление на центъра за навигация и управление на музиката от вашия поставен в базата плейър, за да се радвате на музикалната колекция в своите преносими устройства.

 • Безжично поточно предаване от компютър през UPnP

  Универсалният Plug & Play е превърнала се в отраслов стандарт технология, която позволява свързване на всякакви устройства с Универсален Plug & Play за приемане или предаване на музика. Вашият безжичен музикален център използва Универсален Plug & Play, за да осигури лесен и стандартен начин за свързване на други устройства с Универсален Plug & Play. Можете лесно да свързвате безжичния си музикален център към други мултимедийни устройства, за да получавате или изпращате съдържание.

 • Цифров усилвател клас D за качествен звук

  Class ‘D’ Digital Amplifier приема аналогов сигнал, преобразува го в цифров и след това усилва сигнала по цифров път. После сигналът постъпва в демодулационен филтър, за да се получи крайният изходен сигнал. Усиленият цифров сигнал има всички преимущества на цифровото аудио, включително и по-добро качество на звука. В допълнение, усилвателят Class ‘D’ има ефективност над 90% в сравнение с традиционните AV усилватели. Тази висока ефективност означава мощен усилвател с малки размери.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува