USB докинг станция

За монитор 48 - 71 см/ 19" - 28", С регулируема височина, USB връзка SB4B1928UB/00 Търсене на подобни продукти
 • Опростено решение "всичко в едно"

  USB докинг станция

  SB4B1928UB/00 Търсене на подобни продукти

  Тази универсална стойка за монитор за свързване на преносим компютър позволява лесна репликация на портовете. Включете изцяло регулируемата поставка към съществуващия си монитор. Разширете работното си пространство за гледане и поддържайте връзката с периферията чрез тази универсална станция. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Опростено решение "всичко в едно"

стойка за монитор и универсална докинг станция в едно

 • Универсална USB докинг станция за всички преносими компютри

  Универсална USB докинг станция за всички преносими компютри

  Тази иновативна докинг станция за монитор от Philips позволява лесна и универсална репликация на портове за всеки преносим компютър за работно място без бъркотия. Особено подходяща за най-актуалните изключително тънки преносими компютри с ограничени конектори, тази стойка с вграден USB концентратор, Ethernet, изводи за видео ви позволява да предавате видео, аудио и да се свързвате с интернет директно с USB връзка с един кабел. Тъй като USB е универсален съединител, можете да използвате тази докинг станция практически с всеки преносим компютър, без да се налага да заменяте скъпите станции, когато закупите нов.

 • Предаване на видео и аудио от преносимия компютър през един-единствен кабел

  Предаване на видео и аудио от преносимия компютър през един-единствен кабел

  Разширете изгледа си с един кабел. С един USB кабел от преносимия компютър към докинг станцията можете да закрепите множество монитори чрез HDMI и DisplayPort и да извеждате до 4K UHD (3840 x 2160) разделителна способност към докинг станцията, за да създадете работна среда с няколко монитора без бъркотия за по-висока продуктивност.

 • SmartErgoBase за ергономично регулиране, с мисъл за хората

  SmartErgoBase за ергономично регулиране, с мисъл за хората

  SmartErgoBase е основата на монитора, която осигурява ергономично удобство и интелигентно подреждане на кабелите. Регулировките на височината, оста, наклона и ъгъла на завъртане позволяват да нагласите монитора за максимално удобство, което да облекчи физическото напрежение на дългия работен ден. Подреждането на кабелите намалява безпорядъка и поддържа работното място спретнато и професионално.

 • Малко разстояние между рамката и бюрото за максимално удобство при четене

  Малко разстояние между рамката и бюрото за максимално удобство при четене

  Благодарение на авангардната си основа SmartErgoBase, мониторът Philips позволява накланяне надолу почти до нивото на бюрото, за удобен зрителен ъгъл. Малкото разстояние между рамката и бюрото е идеалното решение, ако носите очила с бифокални, трифокални или прогресивни лещи при работа на компютъра. Освен това мониторът може да се използва от хора с най-различна височина - нагласен на предпочитаните ъгъл и височина, което помага за намаляване на напрежението и умората.

 • Стойката е съвместима с монитори VESA за лесна настройка

  Стойката е съвместима с монитори VESA за лесна настройка

  Сдвоете USB докинг станцията с нов промишлен монитор от Philips или надстройте наличните монитори. Тази стойка за монитор разполага с Philips Quick Release System и е съвместима с монитори, отговарящи на стандарта VESA (100 x 100 мм шаблон на отворите) с размер на екрана до 71 см/ 28 инча.

 • Един-единствен USB 3.0 кабел свързва вашия преносим компютър с дисплея

  Един-единствен USB 3.0 кабел свързва вашия преносим компютър с дисплея

  Този иновационен голям дисплей Philips позволява лесна репликация на портовете за всеки преносим компютър. Особено подходящ за най-новите устройства Ultrabook с ограничен брой съединители, този дисплей с вграден USB 3.0 концентатор, Ethernet и стерео тонколони ви позволява да предавате видео и аудио и да се свързвате с интернет или интранет директно, чрез един-единствен USB кабел. С тази модерна USB 3.0 или USB 2.0 Plug & Play връзка сега можете да увеличите работния си плот, използвайки ресурсите на вашия преносим компютър PC и дисплея Philips, без да се тревожите за нелеките настройки на резолюцията, нито за плетеницата от кабели.

 • От концентратора имате достъп до всички периферни устройства, клавиатурата и мишката

  От концентратора имате достъп до всички периферни устройства, клавиатурата и мишката

  Сега можете да свържете пълноразмерна клавиатура и мишка по ваш избор към USB концентратора на този иновационен дисплей Philips, за да подобрите своята продуктивност. Просто свържете вашия преносим компютър към този дисплей чрез един-единствен USB кабел и сте готови да използвате свързаните допълнителни периферни устройства, като външен твърд диск, камера, USB носител с Full HD видео или аудио, а също и интернет функциите. А ако предпочитате, може разбира се да използвате клавиатурата и тъчпада на вашия преносим компютър PC, както обикновено.

Вижте всички спецификации
 • Без включен монитор
 • Докинг станцията Philips поддържа функция за зареждане за повечето преносими компютри Asus и Acer и осигурява захранване за повечето преносими компютри Dell, HP и Lenovo, но не и зареждане.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува