Основа за монитор Cloud

  Просто, надеждно и екологично

  Опростете ИТ с това многофункционално готово решение за тънък клиент. Свържете текущия си монитор и интегрирайте със своята VMware среда за максимална гъвкавост. Гъвкавостта, управляемостта и съвършената сигурност правят това най-интелигентното ИТ решение. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Основа за монитор Cloud

За монитор 19"-29"/48-73 см, С регулируема височина, за VMware SB4B1927VB/00 Търсене на подобни продукти

Просто, надеждно и екологично

 • SmartErgoBase за по-добра ергономия

  SmartErgoBase за по-добра ергономия

  SmartErgoBase е основата на монитора, която осигурява ергономично удобство и интелигентно подреждане на кабелите. Регулировките на височината, оста, наклона и ъгъла на завъртане позволяват да нагласите монитора за максимално удобство, което да облекчи физическото напрежение на дългия работен ден. Подреждането на кабелите намалява безпорядъка и поддържа работното място спретнато и професионално.

 • VDI "всичко в едно" – едно опростено решение

  VDI "всичко в едно" – едно опростено решение

  Работещите имат нужда от чисто, надеждно решение за изчисления. ИТ организациите трябва да поддържат хардуерните работни показатели, достъпа до данните и защитата, както и да намаляват разходите. С инфраструктурата за виртуален работен плот (VDI) ИТ организациите могат да поддържат всички данни и софтуер на централизирания сървър и да внедрят опростен клиент от типа "всичко в едно" при потребителите. Освобождава се пространство на бюрото на потребителя, данните на сървъра се преглеждат защитено от клиента, а изразходваните ИТ ресурси при клиента се намаляват значително.

 • Готов за VMware за безпроблемна интеграция

  Готов за VMware за безпроблемна интеграция

  Облачните устройства от Philips за VMware са изградени върху технологията PCoIP (PC over Internet Protocol), която позволява на организациите безпроблемно да ги интегрират в инфраструктурата за виртуален работен плот (VDI). Технологията за виртуализация VMware предоставя най-зрялата и всеобхватна технология, ненадмината надеждност и защита и най-бързата и лесна инсталация.

 • Tera2 чипсет за ефективно представяне

  Новият Tera2 чипсет е подобрен, за да предложи по-висока ефективност и работни показатели. Tera2 не само предоставя до 5 пъти по-висока производителност за пиксели в сравнение с предходното поколение, но и има намалена консумация на енергия, по-слабо използване на широколентова връзка и по-силна защита.

 • Zero Client SmartConnect за съвършена разширяемост

  С богатство от възможности за връзка, като двоен DVI извод за разширяемост на двоен екран, микрофон и аудио за готовност за уеб събрания, USB за универсално свързване и LAN за защитена работа в мрежа, Zero Client Smart Connect гарантира бързо и гъвкаво интегриране в съществуващите мрежи.

 • Zero Client "всичко в едно" за пестене на енергия

  Докато разходите за енергия растат, а ИТ бюджетите се свиват, организациите търсят начини да намалят сметките си за електричество. Zero Client "всичко в едно" използва само част от енергията, необходима за стандартния клиентски монитор. Това позволява на организациите да намалят въздействието върху околната среда и да насочат средства към необходимите подобрения.

 • Екологично решение

  Philips се ангажира с използването на устойчиви, екологични материали в цялата си гама монитори. Всички пластмасови части на корпусите, части на металните шасита и опаковъчни материали са 100% годни за рециклиране. При някои избрани модели използваме до 65% рециклирани пластмаси. Стриктното спазване на стандартите на Директивата RoHs гарантира съществено намаляване или избягване на употребата на токсични вещества, например олово. Съдържанието на живак в мониторите със CCFL подсветка е значително намалено и е равно на нула при мониторите със светодиодна подсветка. За да научите повече, посетете Philips на адрес http://www.asimpleswitch.com/global/.

Вижте всички спецификации
 • Без включен монитор

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува