Портативен видео плейър

  Забавлявайте се с видео от вашия iPod/iPhone/iPad в автомобила

  Доставете си удоволствие с PV9002i. Гледайте видео от вашия iPhone на двата му по-големи 9" LCD дисплея, когато сте на път. Забавлявайте се с онлайн видео, снимки и музика чрез стрийминг от 3G мрежите и едновременно зареждайте телефона си в поставката за автомобил, която е и лесна за монтиране. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Портативен видео плейър

23 см/9" LCD дисплей, За iPod, iPhone и iPad PV9002I/12 Търсене на подобни продукти

Забавлявайте се с видео от вашия iPod/iPhone/iPad в автомобила

с двата широкоекранни дисплея

 • 22,9 см (9") TFT цветен широк LCD дисплей

  22,9 см (9") TFT цветен широк LCD дисплей

  С LCD дисплея с висока разделителна способност образите оживяват, за да гледате своите скъпоценни снимки, любими филми и музика със същите живи и богати детайли и ярки цветове, както на висококачествените фотографии.

 • Вградени стерео високоговорители за качествен звук

  Вградени стерео високоговорители за качествен звук

  Стерео високоговорителите дават висококачествен звук и ви позволяват да слушате свободно. Слушайте музика по всяко време и навсякъде с вградените стерео високоговорители, които дават удобството и радостта от музиката, просто при изключване на слушалките.

 • Приложени адаптер и ленти за монтиране в автомобил

  Приложени адаптер и ленти за монтиране в автомобил

  Предлага се с удобни аксесоари за използване в автомобил за повече удоволствие от филмите, когато сте на път. Адаптерът за автомобил ви позволява да захранвате портативния DVD плейър от гнездото за запалка, а с ремъка за монтиране можете да го закрепите към облегалката за глава, за да гледат пътниците на задната седалка. Монтирането на портативния плейър сега е по-лесно от всякога.

 • Повишете удоволствието от филмите с два TFT LCD екрана

  Повишете удоволствието от филмите с два TFT LCD екрана

  Двата екрана ви дават възможност да показвате едни и същи видеоклипове или изображения от портативните DVD плейъри. Просто включете и монтирайте екраните на облегалките на колата. Сега можете удобно и лесно да се радвате на любимите си DVD филми и на JPEG снимките заедно със семейството и приятелите на задната седалка.

 • Лесно инсталиране със свързване само на един кабел

  Лесно инсталиране със свързване само на един кабел

  Свържете само един кабел и вашата система за домашно кино е готова да ви даде превъзходно звуково изживяване. Въпреки усъвършенстваната си конструкция, осигуряваща най-добрия съраунд звук, тази система за домашно кино е удивително лесна за инсталиране. На стената, на стойка за телевизор или на масата, тя се побира удобно там, където желаете, и се вписва съвършено лесно във вашия дом и стил на живот.

 • Включена чанта за носене

  Включена чанта за носене

  Чантата за носене предоставя цялостна защита по време на пътуване.

Вижте всички спецификации
 • За този продукт се изисква iPhone/iPod/iPad
 • iPhone – не е включен в комплекта

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува