Пасивни 3D очила

  Усещане за домашен киносалон с Easy 3D

  Споделете с приятели или с цялото си семейство наистина поглъщащото 3D изживяване - с допълнителните два чифта пасивни 3D очила от Philips. Проектирани за оптимално удобство, те са съчетание на комфорт и високи работни показатели. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Усещане за домашен киносалон с Easy 3D

Наслаждавайте се на комфортно 3D изживяване

 • Резки изображения с малко "кръстосани изкривявания"

  Резки изображения с малко "кръстосани изкривявания"

  Осигурявайки рязка картина и по-малко "призрачни" изображения, Easy 3D ви дава най-комфортното 3D изживяване. А благодарение на технологията FPR (Film Pattern Retarder) - авангарден 3D поляризатор, напълно интегриран в екрана на телевизора, Easy 3D ви дава пълното кинематографично удоволствие за всички сетива.

 • Леки, за дълги часове комфортно гледане

  Очилата Easy 3D не съдържат електроника, нито батерии. Те са леки и удобни за продължително ползване

 • Регулируем мост за носа за максимално индивидуално удобство

  Подложките за нос на тези 3D очила са регулируеми, за да пасват на всеки нос. Дори когато носите очила с диоптър зад тях, удобството при гледане е гарантирано.

 • Оптимално покриване на лещите, дори при хора, носещи очила

  Широките лещи и леката извивка пасват на повечето лица, дори при хората, които носят очила. Допълнителната кукичка на горния ръб на рамката помага да фиксирате очилата Easy 3D към вашите диоптрични очила.

 • Два чифта пасивни 3D очила за приятелите или семейството

  С двата допълнителни чифта пасивни 3D можете да се наслаждавате на удобно 3D изживяване с повече от вашите приятели или семейство.

Вижте всички спецификации
 • Медицинско предупреждение:
 • Ако вие или членове на вашето семейство страдате от епилепсия или фоточувствителна епилепсия, консултирайте се с лекар, преди да се изложите на въздействието на източници на импулсна светлина, бързо сменящи се образи или 3D изображения.
 • За да избегнете дискомфорт, като замайване, главоболие или дезориентация, препоръчваме да избягвате гледането на 3D продължително време. Ако почувствате какъвто и да е дискомфорт, спрете да гледате 3D и изчакайте, преди да се заемете с потенциално рискована дейност, докато симптомите изчезнат.
 • Родителите трябва да наблюдават децата си, докато гледат 3D, за да са сигурни, че не изпитват дискомфорт от рода на описаните по-горе. Не се препоръчва гледане на 3D от деца под 6-годишна възраст, тъй като тяхната зрителна система все още не е напълно развита.
 • Не използвайте 3D очилата за никакви други цели, освен за гледане на 3D телевизия.
 • ОПАСНОСТ ОТ ЗАДАВЯНЕ - Не позволявайте на деца под 3 години да си играят с 3D очилата, тъй като може да се задавят с батерията или капачето й.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува