Спортен аудио плейър

  Проектиран за движение

  Създаден за свобода на движенията, PSA610 с 3GB* ви позволява да слушате до 1500 песни по време на любимите си спортни занимания. Благодарение на дизайна му за смекчаване на удари, можете да слушате любимата си музика дори по време на най-усилните си тренировки. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Проектиран за движение

 • Вграден говорещ хронометър

  Включете вградения говорещ хронометър със стратегически разположения бутон отляво в горната част на плейъра. Хронометърът ви осведомява за течащото време през слушалките. Няма нужда дори да поглеждате плейъра. За да сте в непрекъснато настроение, говорещият хронометър може да се използва както без, така и със музикален съпровод.

 • Интуитивно управление на музиката "без гледане" чрез подвижния обектив

  Отдайте се на безгрижна тренировка и поемете пълното управление върху музиката си в движение с интуитивния подвижен обектив "без гледане". Създаден за поддържането ви в движение и с пълна мотивация, този подвижен обектив ви осигурява дискретен и удобен достъп до многобройните функции на плейъра без прекъсване на упражненията. За истинско управление "без гледане" просто натиснете направляващите точки на подвижния обектив, маркирани с малка пъпка, и ще имате удобен и прецизен контрол върху музиката.

 • Омекотяваща удара конструкция

  Отдайте се на безметежна тренировка без притеснения за повреждане на спортния си аудио плейър. Спортните ни аудио плейъри са нарочно обли и са с омекотяваща удара конструкция. Независимо от компактните си размери, всеки от плейърите побира достатъчно песни, за да сте в движение и мотивирани. Всичко започва от формата и материала на външното покритие на плейъра и продължава през целия път до най-вътрешната изработка на корпуса и технологията на миниатюрния твърд диск. Затова тези плейъри гарантират липсата на прекъсвания и отклонения дори по време на най-енергичните тренировки.

 • ShockLock за 100% устойчива на удари музика

  Слушайте 100% устойчива на удари музика в движение, дори по време на най-енергичните тренировки. Без притеснения за повреждане на твърдия диск на плейъра с твърд диск. След като сте избрали любимата си музика в тон с тренировката, просто натиснете бутона "Hold" на плейъра с твърд диск и изберете режим ShockLock. Избраната музика ще бъде автоматично заредена в буферната памет на плейъра. От този момент твърдият диск ще бъде заключен в режим ShockLock, за да бъде предпазен от сътресения и вибрации. Отдайте се на тренировката без сътресения.

 • SuperScroll™ навигацията намира песни по прост и бърз начин

  Бутони за търсене с двойно действие позволяват лесно управление на скоростта при преглеждане на големи библиотеки. Можете да изберете да се движите през вашия списък с мелодии песен по песен, или просто да натиснете и задържите малко по-силно, за да стигнете бързо чрез SuperScroll™ до вашето желано изпълнение.

 • PlaysForSure* само с Windows XP

  Удоволствието с вашето устройство GoGear е лесно постижимо с технологията PlaysForSure, която осигурява съвместимост с Windows Media Player 10 и Windows XP. С помощта на Windows Media Player с лекота можете да управлявате музиката в цифровия аудиоплейър GoGear и автоматично да синхронизирате музикалната колекция на компютъра си. Освен това, можете да се насладите на най-богатия избор от онлайн музика - просто потърсете логото на PlaysForSure до избраното от вас в онлайн магазина. След това ще сте спокойни, понеже закупената от вас музика със сигурност ще работи с плейъра ви GoGear.

Вижте всички спецификации
 • 1 GB = 1 милиард байта; наличният обем на паметта ще бъде по-малък.
 • Акумулаторните батерии имат ограничен брой цикли на зареждане и след това може да се наложи да бъдат сменени. Животът на батерията и броят цикли на зареждане варират в зависимост от използването и настройките.
 • Обем на паметта на базата на 4 минути на песен и 64 kbps WMA кодиране или 128 kbps MP3 кодиране.
 • PlaysForSure, Windows Media и емблемата на Windows са търговски марки или регистрирани търговски марки на Microsoft Corporation в Съединените щати и/или други страни.
 • Действителната скорост на пренос може да е различна в зависимост от операционната ви система и софтуерната конфигурация.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува