DVD playback

  Портативен DVD плейър

  Елегантен плосък дизайн

  Гледайте своята колекция от снимки в слайдшоу или като миниатюри на 7-инчовия TFT LCD дисплей на Philips PET723. Можете още да пускате DVD, MP3, CD дискове или да гледате DivX® филми за най-доброто развлечение - винаги и навсякъде! Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Портативен DVD плейър

17, 8 см (7") широкоекранен, LCD екран, Възпроизвеждане на DivX формат PET723/12 Търсене на подобни продукти

Елегантен плосък дизайн

със слот за SD карта и възпроизвеждане на DviX® видео

 • 17,8 см (7") TFT цветен LCD дисплей в 16:9 широк формат

  17,8 см (7") TFT цветен LCD дисплей в 16:9 широк формат

  С цветния LCD дисплей образите оживяват, за да гледате своите скъпоценни снимки, любими филми и музика със същите живи и богати детайли и ярки цветове, както на висококачествените фотографии. Широкоекранно съотношение на размерите 16:9 е стандартът за универсалната телевизия до висока детайлност и европейска цифрова телевизия. Оригинално съотношение на размерите 16:9 означава изключително изображение на игри и видео без ленти отгоре и отдолу на картината и без загуба на качество, която идва от мащабиране, видоизменяне на образа при побиране в различен размер на екрана.

 • Гледайте снимки директно от карти с памет, DVD и CD дискове

  Гледайте снимки директно от карти с памет, DVD и CD дискове

  Съхранявайте любимите си снимки на CD или DVD диск, карта с памет или USB памет и ги изпълнявайте в слайдшоу на своя Philips плейър. Благодарение на пълните възможности за прехвърляне на файлове, можете лесно да изпитате удобството и забавлението от показването на цифрови снимки. Просто поставете своя диск, карта с памет или USB памет в плейъра, и вашите цифрови снимки ще се изпълняват директно на устройството. Сега можете да оживите своите любими моменти със семейството и приятелите винаги, когато поискате!

 • Възпроизвежда DVD, DVD+/-R и DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® и MPEG4 филми

  Възпроизвежда DVD, DVD+/-R и DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® и MPEG4 филми

  С поддръжката на DivX® можете да се наслаждавате на DivX® кодирано видео в уютната обстановка на вашата дневна. Форматът DivX® е видеокомпресия, базирана на MPEG4, която позволява записването на големи файлове, като филми, филмови реклами и музикални клипове на носители като CD-R/RW, карти с памет и DVD-video. DivX® CD дискове могат да се възпроизвеждат от определени DVD плейъри, DVD рекордери и системи за домашно кино.

 • Споделяйте изображения в JPEG файлове с картинни CD

  Споделяйте изображения в JPEG файлове с картинни CD

  Възможността за възпроизвеждане на много формати ви позволява да разглеждате изображения в движение и да възпроизвеждате повечето дискови формати за максимална съвместимост с дисковете и удоволствие при разглеждането им.

 • До 2 часа възпроизвеждане с акумулаторна батерия*

  До 2 часа възпроизвеждане с акумулаторна батерия*

  Този плейър Philips е с компактна вградена акумулаторна батерия за продължителна работа. До 2 часа непрекъснато изпълнение на филми, снимки и музика може да се постигнат само с едно зареждане. Просто включете захранващия кабел, за да заредите плейъра – съвсем просто.

 • Приложени адаптер за кола и удобно дистанционно управление

  Приложени адаптер за кола и удобно дистанционно управление

  Освен адаптера за кола, включен за използване в автомобила, можете да използвате портативния плейър и за да гледате своите DVD дискове у дома, като просто го свържете към телевизора. Облегнете се и се насладете на любимите си DVD дискове, като използвате приложеното дистанционно управление, за да управлявате функцията възпроизвеждане.

 • Показване на слайдшоу, единични снимки или миниатюри

  Показване на слайдшоу, единични снимки или миниатюри
 • Възпроизвежда музика от MP3/WMA-CD, CD и CD-RW

  MP3 е революционна технология за компресия, чрез която големи цифрови музикални файлове могат да станат до 10 пъти по-малки, без това да влоши драстично аудио качеството им. Един компактдиск може да съхрани до 10 часа музика.

 • Малък брой бутони за опростено и лесно управление

  Този прост за използване портативен плейър е създаден за лесно боравене, докато сте в движение. Просто заредете диск в плейъра, за да се радвате на любимите си DVD дискове. С няколко бутона с едно докосване за лесно управление и пълна съвместимост с най-популярните DVD/VCD/CD дискове, можете да очаквате чудесно забавление, където и да отидете.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува