Безжична микро Hi-Fi система

  Безжична микро Hi-Fi система

  Освободете музиката си

  Радвайте се на музиката по свой начин - с чист и мощен звук! Моделът "всичко в едно" 160 GB MCi500H ви позволява да възпроизвеждате от твърдия диск, да прехвърляте музика от компютъра, да включвате и автоматично възпроизвеждате от USB устройства или да разполагате с още безброй музикални възможности с интернет радиото. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Streamium Безжична микро Hi-Fi система

160 GB/2000 компактдиска, Безплатно интернет радио, 2x50 W MCI500H/12 Търсене на подобни продукти

Освободете музиката си

Слушайте музиката си от една система - безжично

 • Буквено-цифрово търсене с дистанционно управление

  Буквено-цифрово търсене с дистанционно управление

  Функцията буквено-цифрово търсене на дистанционното ви позволява бързо да намерите своя любим изпълнител, песен или албум. Просто натиснете "Търсене" на дистанционното управление и после въведете първите няколко букви на името на желаната песен, изпълнител или албум. Това ще ви заведе до записа, който най-точно отговаря на въведеното. Няма нужда да хабите време в превъртане на цялата колекция или списък за изпълнение, ред по ред.

 • Разширете системата си с добавяне на до 5 Wi-Fi станции

  Разширете системата си с добавяне на до 5 Wi-Fi станции

  Запълнете всяка или всички стаи на дома си с музика. Без кабели и без проблеми, и определено без повече скандали в семейството за избора на музика. Можете не само да съхранявате и изпълнявате музиката си от безжичния център Streamium, но можете и да изпълнявате поточно една песен - или различни песни - в до 5 станции Streamium в цялата къща. Това е лесно с иновационните функции, каквито са "Моята стая", "Моята музика" и "Излъчване на музика". Освободете музиката и й се радвайте навсякъде в дома си.

 • 2x50 W RMS Hi-Fi звук с цифров усилвател клас "D"

  2x50 W RMS Hi-Fi звук с цифров усилвател клас "D"

  Изпълнете стаята с любимата си музика с 2x50 W RMS музикална мощност и цифров усилвател клас "D". Усилвателят приема аналогов сигнал, преобразува го в цифров и след това усилва сигнала по цифров път. После сигналът постъпва в демодулационен филтър, за да се получи крайният изходен сигнал. Усиленият цифров сигнал има всички преимущества на цифровото аудио, включително и по-добро качество на звука. В допълнение, усилвателят има ефективност над 90% в сравнение с традиционните AB усилватели. Тази висока ефективност означава мощен усилвател с малки размери.

 • Лесен и интуитивен потребителски интерфейс с показване на обложката на албума

  Лесен и интуитивен потребителски интерфейс с показване на обложката на албума

  Лесният и интуитивен потребителски интерфейс на GoGear се дължи на усъвършенствана технология за навигация. Той спомага за осигуряване не само на лесна и гладка навигация, но и на приятна работа с мултимедия, за чиято подготовка не е нужно много време. Интелигентните функции като тази за обложка на албума, която показва графичното оформление на обложката, вградено в музикалните файлове, ви дават възможност за по-богато изживяване - точно както в добрите стари времена бихте разглеждали обложката на компактдиска или грамофонната плоча, докато слушате музиката.

 • 160 GB твърд диск за записване на до 2000 компактдиска

  160 GB твърд диск за записване на до 2000 компактдиска

  Твърдият диск с 160 GB предлага много голям капацитет, на който да съхранявате цифровите си музикални файлове, като побира лесно до 2000 музикални компактдиска. Интелигентно и икономично по място управление на музикална колекция, лесен достъп и всичко на едно място.

 • Хиляди безплатни интернет радиостанции

  Хиляди безплатни интернет радиостанции

  Streamium се предлага с хиляди безплатни онлайн радиостанции. Сега можете да сте в крак с всеки вид музика по целия свят. Свържете своя Streamium към интернет и слушайте любимите си онлайн програми на аудио системата си, без да се налага да включвате компютъра.

 • Преглеждайте музикалната си колекция по албум, изпълнител, жанр и песен

  Заредете своята музикална колекция във вградения твърд диск на безжичната микро Hi-Fi система Streamium или в компютъра си, за да слушате всяка песен по всяко време. Системата отваря вашето музикално съдържание с Windows Media Player (WMP) посредством вградения UPnP сървър. След това можете да използвате системата, за да прелиствате лесно цялото си музикално съдържание по албуми, изпълнители, жанрове или записи.

 • Hi-Fi куполни високоговорители за високи честоти и 13,3 см (5,25") басови високоговорители

  Безжичната микро Hi-Fi система Streamium използва Hi-Fi преобразуватели от най-високо качество. Куполният високоговорител за високи честоти 1" е от чиста коприна и може да разкрие всеки музикален детайл и нюанс без твърдо или неубедително звучене. Не по-малко впечатляващият високоговорител за средни честоти от 5.25" се състои от оптимизиран хартиен конус, който предлага предимството на лекотата и твърдостта и постига отлично поведение при преобразуване, запазвайки силно линеен честотен отговор до 4kHz. Съчетанието от двата дава в резултат вокали, които звучат извънредно естествено и ясно, като притежават и мощни и динамични баси.

 • Влачете и пускайте музика от компютъра

  С помощта на софтуера за управление на аудио устройства WADM на Philips (приложен) можете бързо и лесно да прекопирате музикалната колекция, съхранявана в компютъра ви, на твърдия диск на центъра Streamium чрез техниката ""плъзгане и пускане". Сега можете да се радвате на своята музикална колекция, без да включвате компютъра.

 • Просвирвайте и сваляйте от компактдискове с Gracenote автоматична информация за песни

  Когато поставите компактдиск в безжичния музикален център Streamium, вградената онлайн база данни на Gracenote автоматично търси информация за албума, изпълнителя и песента. Gracenote е стандарт за отрасъла на технологии за разпознаване на музика и доставяне на съответно съдържание, така че не е необходимо да се вкарва информация за песента на ръка. Gracenote улеснява организирането на вашата музика по изпълнител, албум, жанр и заглавие на песен. Докато се изпълнява компактдискът, Streamium ще преобразува музиката в MP3 формат и ще я съхрани на вградения твърд диск.

 • Plug & Play директно от вашата USB флаш памет

  Когато изберете режима USB Direct на Streamium, имате незабавен достъп до своя USB портативен музикален плейър през центъра или станцията на Streamium. USB Direct ви дава да възпроизвеждате музикални файлове MP3, AAC и WMA от USB устройство, като ви позволява да се наслаждавате на своята портативна музика у дома при чудесно качество на звука.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува