Микро аудиосистема

  Не го сънувай, вземи го.

  Последните достижения в микро системите, с безжична широколентова Интернет връзка и възпроизвеждане на MP3.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Не го сънувай, вземи го.

 • Технология wOOx™ за високоговорители за дълбоки и мощни баси

  Технология wOOx™ за високоговорители за дълбоки и мощни баси

  Технологията wOOx е революционна концепция за високоговорители, която ви позволява да чувате и усещате истински дълбоки баси, по-богати от тези на всяка друга аудио система. Специалните мембрани на високоговорителите работят в хармония с wOOx бас излъчвателя, а прецизното съгласуване на главната мембрана и тази за високи честоти осигурява плавни преходи от ниски към средни и високи честоти. Двойното окачване и изцяло симетричната конструкция тип "сандвич" осигуряват ниски и прецизни баси без забележими изкривявания. wOOx пресъздава изключително дълбоки и динамични баси, като използва пълния обем на кутията на високоговорителите за истинско усилване на въздействието на музиката.

 • Безжична връзка PC Link към всички MP3 и mp3PRO файлове от компютъра ви

  Ако на вашия персонален компютър вече имате съхранени някои цифрови музикални файлове, няма нужда да захвърляте или повтаряте цялата тази работа! Вашата микро система ще стане част от домашната ви мрежа, свързана както към Интернет, така и към вашата PC Link с помощта на шлюзовия маршрутизатор. Като натиснете бутона PC Link на приставката, ще получите незабавен достъп до музикалните файлове, съхранявани на твърдия диск. Още по-хубавото е, че ще ги възпроизведете през ясните, чисти, мощни патентовани wOOx високоговорители на микро системата!

 • Поддържайте вашата микросистема Streamium актуална

  Поддържайте вашата MCi250 актуална. За тази цел просто трябва да използвате вашата връзка към Интернет, за да изтегляте и инсталирате актуализациите на програмите за предлаганите нови услуги и възможности на изделието.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува