Система на цифров AV приемник

  Пълно потапяне във филмите и музиката

  Обмисляте да преобразувате вашия DVD плейър, рекордер или дори VCR в пълна система за домашно развлечение? Просто ги съгласувайте с тази елегантна и стилна цифрова приемна система и се потопете във вашите филми и музика.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Пълно потапяне във филмите и музиката

 • Многоканално SACD за пълно потапяне в музиката

  Многоканално SACD за пълно потапяне в музиката

  Готов за многоканални SACD. Този нов музикален формат ви осигурява възпроизвеждане на музика със свръхвисоко качество, 5.1-многоканален съраунд звук и пълна съвместимост напред и назад с компактдискове.

 • Вграден FM/MW тунер

  Вграден FM/MW тунер
 • Модерен усилвател клас D (Class D Amplifier™) за плътен и мощен звук

  Когато става въпрос за перфектен звук, не може да се говори за смущения. Цифровите усилватели генерират много по-малко топлина от стандартните аналогови усилватели, което позволява да са по-малки. Philips Class D Amplifiers™ предоставят много по-голямо качество на звука от това на конкурентите, тъй като последните са проектирани да управляват и намаляват EMI (електромагнитни смущения). Освен това, Class D Amplifiers™ използват дизайн "затворен кръг", който подтиска смущенията и намаляването на качеството на звука. Крайният резултат е по-добри звукови показатели от много по-малко устройство.

 • Пълен съраунд звук DTS 5.1 Dolby Digital Pro Logic II

  Вграден декодер на DTS и Dolby Digital премахва нуждата от външен декодер, като обработва всичките шест канала звукова информация, за да осигури пространствено звуково усещане и поразително естествено чувство за реализъм и динамика на обкръжението. Dolby Pro Logic II осигурява 5-канален звук от произволен източник на стереосигнал.

 • Куполните високоговорители подобряват SACD звука при високите честоти

  Куполните високоговорители за високи честоти подобряват звученето на SACD при най-високите честоти, като отразяват всеки нюанс и интонация на звука с помощта на изключително лека и твърда мембрана, създадена от LEXAR, която е причина пищялката да възпроизвежда звуковите честоти в най-високия диапазон. Специалната конична форма на рефлектора осигурява насочването на високите честоти под по-голям ъгъл. Това води до поразително чисти и ясни високи честоти и по-балансирано цялостно звуково усещане.

 • Удобни за потребителя цветни съединители за колонките

  Цветово кодираните съединители за високоговорителите осигуряват просто и предразполагащо потребителя решение за свързване на високоговорителите и събуфера към централното устройство на системата чрез просто включване на съединителите в кодирания със съответния им цвят интерфейс на гърба на централното устройство.

 • Цифрови коаксиални и оптични входове

  Цифровите коаксиални и оптични входове представляват цифровите звукови входове на вашия приемник с най-високо качество. Може да пренасяте цифрово Dolby Digital, MPEG2, PCM и DTS от вашата AV апаратура към приемника с помощта само на един-единствен кабел.

 • 6-канален аналогов вход за директна връзка

  6-каналният аналогов вход на вашия приемник ви дава възможност да осъществите директна връзка към аналоговия изход на вашия многоканален DVD/SACD плейър.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува