Design collection

  Допълнителна слушалка за безжичен телефон

  Усещане за лукс

  Обаждането придобива ново значение с ID9650B/12. Подобренията, като дисплеят "бяло върху черно", слушалката с кожено покритие и сензорните бутони носят радост за сетивата ви и добавят чувството за лукс, което заслужавате. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Design collection Допълнителна слушалка за безжичен телефон

Усещане за лукс

 • Високоговорител в слушалката, за да говорите със свободни ръце

  Високоговорител в слушалката, за да говорите със свободни ръце

  Режимът на разговор със свободни ръце използва вграден високоговорител за усилване на гласа на събеседника, което ви позволява да говорите и чувате разговора, без да държите телефона до ухото си. Това е особено полезно, ако искате да споделите разговора и с други, или просто да вършите няколко неща едновременно.

 • XHD звук

  XHD звук

  Където и да се намирате, можете да проведете телефонен разговор без външен шум, с невероятна гръмкост и звукова чистота на гласа. Благодарение на висококачествения високоговорител, сложната технология и камерата с реалистична акустика, можете да се наслаждавате на невероятно качество на звука при всеки телефонен разговор.

 • Много ниска консумация на електроенергия

  Благодарение на високоефективното захранване, общата консумация на енергия се намалява с над 50% в сравнение с обикновеното захранване.

 • Автоматично намаление на излъчваната мощност

  Благодарение на интелигентната вградена система, излъчваната мощност непрекъснато се управлява и оптимизира, в зависимост от разстоянието между слушалката и устройството.

 • Слушалка с кожено покритие

  Покритието от истинска кожа на гърба на слушалката добавя допълнително чувство за лукс към и без това ексклузивния дизайн.

 • Уникален дисплей "бяло върху черно"

  Освен своя фантастичен външен вид, високият контраст но дисплея "бяло върху черно" по уникален начин подобрява четливостта.

Вижте всички спецификации
 • Имайте предвид, че това е допълнителен телефон.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува