SoundBar

  Система за домашно кино

  Soundbar в ново измерение

  Насладете се на 5.1 съраунд звук от изцяло интегрирана система, независимо от стаята. Способен да възпроизвежда превъзходен звук и качествена картина, този SoundBar, захранван от Ambisound, ще стои по най-елегантен начин под всеки плосък телевизор. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Soundbar в ново измерение

с Ambisound

 • Ambisound за 5.1 обемен звук от по-малко високоговорители

  Ambisound за 5.1 обемен звук от по-малко високоговорители

  Технологията Ambisound произвежда наистина обхващащ, многоканален обемен звук от по-малко високоговорители. Тя предоставя впечатляващ 5.1 звук, без ограничения за положение, размер или форма на стаята и без бъркотията на много високоговорители и кабели. Чрез комбинирания ефект на психоакустичните явления, матричната обработка и точно насочените мембрани Ambisound предоставя повече звук от по-малко високоговорители.

 • SoundBar с интегрирани високоговорители, усилватели и DVD плейър

  SoundBar с интегрирани високоговорители, усилватели и DVD плейър

  SoundBar е завършено решение за система за домашно кино от типа "всичко в едно", което възпроизвежда превъзходен съраунд звук 5.1 за потопяващо киноразвлечение. Като интегрира високоговорители, усилватели и DVD плейър, SoundBar е всичко, от което имате нужда под телевизора си. Това ви позволява да запазите дневната си по начина, по който искате да изглежда, но едновременно с това да получите многоканален звук за киномоменти, които да споделите с приятели и със семейството си.

 • Свържете своя iPod за възпроизвеждане с помощта на екранните органи за управление

  Свържете своя iPod за възпроизвеждане с помощта на екранните органи за управление

  Докинг станцията, включена към вашата система за домашно кино, ви позволява да възпроизвеждате филми, музика и снимки от вашия iPod. Нещо повече, вие можете да управлявате своя iPod и да преглеждате съдържанието му на екрана на телевизора си, като правите всичко нужно само с устройството за дистанционно управление на системата. Подобно свързване внася преносимото забавление у дома ви без жертване на удобство и с абсолютна лекота.

 • Подхожда на всеки FTV, но оптималният е поне 42-инчов

  Подхожда на всеки FTV, но оптималният е поне 42-инчов

  SoundBar придава атмосфера на изтънченост и изящност на всяка дневна стая. Макар да е проектиран за използване с плосък телевизор с поне 107 см (42") екран, той може да се постави под всеки друг плосък телевизор, като чудесно допълнение към вашия интериор и начин на живот.

 • Отлично качество на звука с меки куполни високоговорители и DoubleBASS

  Отлично качество на звука с меки куполни високоговорители и DoubleBASS

  Качеството на звука, което е просто неземно, се възпроизвежда от DoubleBASS и меки куполни високоговорители. DoubleBASS улавя ниските честоти и ги възпроизвежда в обхвата на чуваемост на събуфъра, така че ще чуете дори най-ниските баси. Меките куполни високоговорители възпроизвеждат ясно високите и средни честоти, което повишава яснотата на звука и разширява стереозвука, така че ще чуете всичко с цялата му чистота.

 • HDMI 1080p подобрява разделителната способност до HD за по-отчетлива картина

  HDMI 1080p подобрява разделителната способност до HD за по-отчетлива картина

  HDMI подобряването на видеото до 1080p осигурява кристално ясно изображение. Филмите със стандартна разделителна способност вече могат да се изживеят в истинска HD разделителна способност - така се гарантира по-добра детайлност и повече реализъм в картината. Прогресивното сканиране (обозначавано с "p" в "1080p") премахва преобладаващата на телевизионния екран редова структура, с което също се осигуряват безкомпромисно резки изображения. На всичко отгоре, HDMI представлява пряка цифрова връзка, която може да пренася некомпресирано HD видео и цифрово многоканално аудио, без да се преобразуват до аналогови сигнали, с което се гарантират безупречна картина и качествен звук, с пълно отсъствие на шум.

 • Faroudja DCDi за невероятно рязко висококачествено видео

  Faroudja DCDi за невероятно рязко висококачествено видео

  Насладете се на невероятно отчетливо висококачествено видео на екрана на вашия телевизор с прогресивно сканиране с Faroudja DCDi. Тази функция премахва назъбените ръбове, които се появяват при гледане на стандартно видео с презредова развивка, особено когато има движещо се изображение, като с това допринася за естествено изглеждащи екшън сцени. Изведете с тези по-чисти и гладки картини изживяването при гледане на следващото по-високо ниво.

 • Органи за управление на сензорния панел, позволяващи лесно възпроизвеждане и регулиране на силата на звука

  Органи за управление на сензорния панел, позволяващи лесно възпроизвеждане и регулиране на силата на звука

  Органите за управление на сензорния панел ви позволяват да регулирате силата на звука и други опции при възпроизвеждане, просто с натискане на сензорните бутони на предния панел.

 • Връзката с високоскоростен USB 2.0 възпроизвежда видео/музика от USB флаш диск

  Връзката с високоскоростен USB 2.0 възпроизвежда видео/музика от USB флаш диск

  Универсалната серийна шина или USB е стандарт за протокол за свързване на компютри, периферия и потребителска електроника. Устройствата с високоскоростен USB имат скорост на пренос на данни до 480 Mbps - срещу скромните 12 Mbps на тези с първоначалния USB интерфейс. С връзката с високоскоростен USB 2.0 всичко, което трябва да направите, е да включите USB устройството, да изберете филма, музиката или снимките и да ги гледате и слушате.

 • EasyLink, за да управлявате всички HDMI CEC устройства с едно-единствено дистанционно

  EasyLink, за да управлявате всички HDMI CEC устройства с едно-единствено дистанционно

  EasyLink ви позволява да управлявате няколко устройства с едно дистанционно. Използва се стандартният протокол HDMI CEC за споделяне на функции между устройствата чрез HDMI кабела. С едно натискане на бутон можете да работите едновременно с всички уреди с възможности за HDMI CEC. Функциите като готовност и възпроизвеждане сега може да се изпълняват с удивителна лекота.

 • FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  FullSound™, който вдъхва живот на MP3 музиката

  Иновационната технология FullSound на Philips истински възстановява звуковите детайли на компресираната MP3 музика, като я обогатява и подобрява, така че напълно се потапяте в музиката - без никакви изкривявания. На базата на алгоритъм за обработка на аудио, FullSound съчетава всепризнатия опит на Philips във възпроизвеждането на музика и мощта на цифрова обработка на сигнали (DSP) от последно поколение. В резултат се получават по-пълни баси с повече дълбочина и въздействие, подобрена яснота на глас и инструменти и богати детайли. Преоткрийте своята MP3 музика с истински реалистичен звук, който ще докосне душата ви и ще раздвижи краката ви.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува