Система за домашно кино DVD/SACD

  Изкуството на живота

  Съчетаващ финеса на стила и характеристиките, този елегантен дизайн, спечелил много награди, ви доставя удоволствие с безкрайни часове на гледане и слушане. Така че облегнете се и се потопете във филмите и музиката в удобството на дома ви. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Modea Система за домашно кино DVD/SACD

Прогресивно сканиране HTS8010S/01 Търсене на подобни продукти

Изкуството на живота

 • Компонентно видео с прогресивно сканиране за оптимално качество на образа

  Компонентно видео с прогресивно сканиране за оптимално качество на образа

  Прогресивното сканиране удвоява вертикалната разделителна способност на изображението, в резултат на което се получава забележимо по-контрастна картина. Вместо да се изпрати на екрана първо кадър с нечетните редове, следван от кадър с четните редове, и двата кадъра се изписват едновременно. Мигновено се създава пълно изображение, с използване на максималната разделителна способност. При такава скорост очите ви възприемат по-контрастна картина, без редова структура.

 • SonoWave за пълноценен многоканален съраунд звук без усложнения

  Системата за съраунд звук SonoWave, в чиято основа се намира пълен многоканален усилвател, е с усъвършенствана технология за обработка на цифров звук, която предлага многоканален съраунд звук с помощта на по-малко високоговорители. Чрез използване на независими звукоизточници, разположени под точно определен ъгъл, в помещението се разпространява многоканален съраунд звук, който се възприема във всякакви по форма и размери помещения.

 • Икономично и интелигентно използване на кабелите

  Системата за умно и спретнато подреждане на кабелите ви позволява да управлявате кабелните връзки с помощта на ергономично проектиран интерфейс.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува