DVD система за домашно кино

  Висококачествен обемен звук

  HTS6600 предлага и възпроизвежда обгръщащ многоканален звук само от две тонколони в каквото и да е помещение. Лесната за инсталиране система може да се монтира на стена и осигурява отличен звук и висококачествена картина.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Висококачествен обемен звук

с Ambisound

 • Ambisound за съраунд звук от по-малък брой тонколони

  Ambisound за съраунд звук от по-малък брой тонколони

  Технологията Ambisound произвежда наистина обхващащ, многоканален обемен звук от по-малко високоговорители. Тя предоставя впечатляващ 5.1 звук, без ограничения за положение, размер или форма на стаята и без бъркотията на много високоговорители и кабели. Чрез комбинирания ефект на психоакустичните явления, матричната обработка и точно насочените мембрани Ambisound предоставя повече звук от по-малко високоговорители.

 • Технологията Smart Surround автоматично оптимизира настройките за обемен звук

  Технологията Smart Surround автоматично оптимизира настройките за обемен звук

  Насладете се на възможно най-доброто слушане, без да се налага да коригирате настройките за обемност при всяка смяна на диск или при преминаване от слушане на музика към гледане на филм и обратно. За разлика от обикновените системи 5.1, при които има настройки по подразбиране за многоканален обемен звук, Smart Surround автоматично променя настройките за обемност по начина, най-подходящ за стерео музика или за филм с многоканално съдържание.

 • Звук DoubleBASS за по-плътно възпроизвеждане на басите

  Звук DoubleBASS за по-плътно възпроизвеждане на басите

  DoubleBASS гарантира, че ще чуете дори най-дълбоките баси, въпреки компактния размер на събуфърите. Той прихваща ниските честоти и ги пресъздава им в обхвата на чуваемост на събуфъра, като предлага по-гръмък и красив звук и ви гарантира слушане без компромиси.

 • HDMI 1080i с подобряването на видеото с висока разделителна способност

  HDMI 1080i с подобряването на видеото с висока разделителна способност

  HDMI означава мултимедиен интерфейс с висока разделителна способност. Това е директна цифрова връзка, която може да пренася висококачествено цифрово видео, както и цифрово многоканално аудио. Като премахва преобразуването в аналогови сигнали, тя осигурява идеално качество на картината и звука, напълно изчистени от шум. HDMI има пълна обратна съвместимост с DVI (Интерфейс за цифрово видео).

 • Линеен вход за MP3 за възпроизвеждане на музика от портативни мултимедийни плейъри

  Линеен вход за MP3 за възпроизвеждане на музика от портативни мултимедийни плейъри

  Линейният вход за MP3 използва технология Plug and Play, позволяваща директно възпроизвеждане на MP3 съдържание през системата за домашно кино с едно просто включване на портативния MP3 плейър във вграденото гнездо за слушалки. Сега можете да се наслаждавате на превъзходното качество на звука от системата за домашно кино на Philips при възпроизвеждане на любимата ви музика от портативния MP3 плейър.

 • Изтънчен дизайн, който подхожда на всеки плосък телевизор

  Изтънчен дизайн, който подхожда на всеки плосък телевизор

  Със своята върхова технология, обвита в елегантност и стил, тази система за домашно кино украсява лицето на всеки хол със своите тонове на изтънченост и класа. С точно същия дизайн и детайли, както плоския телевизор Philips, тя добре приляга под всеки друг плосък телевизор, към вашия интериор и вашия стил на живот.

 • Вертикални тонколони с възможност за монтаж на стена до плоския ви телевизор

  Вертикални тонколони с възможност за монтаж на стена до плоския ви телевизор
 • Бърза и лесна настройка за безпроблемно инсталиране

  Бърза и лесна настройка за безпроблемно инсталиране
 • USB Direct възпроизвежда снимки и музика от USB флаш дискове

  Просто включете вашето устройство към USB порта на Philips DVD системата. Цифровата музика и снимките ви ще бъдат възпроизведени направо от устройството. Сега можете да споделяте любимите си моменти със семейство и приятели.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува