DVD система за домашно кино

  Звук, който ви обгръща

  Като комбинира стил и работни показатели, тази елегантна и несъздаваща затруднения система ще ви достави безкрайни часове на удоволствие, свързано с гледане или слушане. Така че облегнете се и се потопете във филми и музика в уюта на своя дом.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Звук, който ви обгръща

с Ambisound

 • Ambisound за съраунд звук от по-малък брой тонколони

  Ambisound за съраунд звук от по-малък брой тонколони

  Технологията Ambisound произвежда наистина обхващащ, многоканален обемен звук от по-малко високоговорители. Тя предоставя впечатляващ 5.1 звук, без ограничения за положение, размер или форма на стаята и без бъркотията на много високоговорители и кабели. Чрез комбинирания ефект на психоакустичните явления, матричната обработка и точно насочените мембрани Ambisound предоставя повече звук от по-малко високоговорители.

 • HDMI 1080i с подобряването на видеото с висока разделителна способност

  HDMI 1080i с подобряването на видеото с висока разделителна способност

  HDMI означава мултимедиен интерфейс с висока разделителна способност. Това е директна цифрова връзка, която може да пренася висококачествено цифрово видео, както и цифрово многоканално аудио. Като премахва преобразуването в аналогови сигнали, тя осигурява идеално качество на картината и звука, напълно изчистени от шум. HDMI има пълна обратна съвместимост с DVI (Интерфейс за цифрово видео).

 • Линеен вход за MP3 за възпроизвеждане на музика от портативни мултимедийни плейъри

  Линеен вход за MP3 за възпроизвеждане на музика от портативни мултимедийни плейъри

  Линейният вход за MP3 използва технология Plug and Play, позволяваща директно възпроизвеждане на MP3 съдържание през системата за домашно кино с едно просто включване на портативния MP3 плейър във вграденото гнездо за слушалки. Сега можете да се наслаждавате на превъзходното качество на звука от системата за домашно кино на Philips при възпроизвеждане на любимата ви музика от портативния MP3 плейър.

 • Дървени тонколони за превъзходен естествен звук

  Дървени тонколони за превъзходен естествен звук

  Природата ни е дала най-доброто. И не на последно място стои дървото. За дървото се знае, че притежава акустични характеристики, които по уникален начин го правят идеално за използване в акустично оборудване и инструменти. Прекрасни музикални инструменти, като пиано и цигулка, се изработват от дърво и не без основание. По същата причина и тези високоговорители са вградени в дърво. Потопете се в богатия и реалистичен звук, възпроизвеждан от тези дървени тонколони.

 • Компактен дизайн, който подхожда за навсякъде

  Компактен дизайн, който подхожда за навсякъде
 • Бърза и лесна настройка за безпроблемно инсталиране

  Бърза и лесна настройка за безпроблемно инсталиране
 • USB Direct възпроизвежда снимки и музика от USB флаш дискове

  Просто включете вашето устройство към USB порта на Philips DVD системата. Цифровата музика и снимките ви ще бъдат възпроизведени направо от устройството. Сега можете да споделяте любимите си моменти със семейство и приятели.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува