USB Hi-Speed 2011

  Домашно кино 2.1

  Мощен съраунд звук от компактни високоговорители

  Наслаждавайте се на филмите, музиката и телевизията с чудесен съраунд звук с откритите мембрани на високоговорителите. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Мощен съраунд звук от компактни високоговорители

от компактен високоговорител

 • Dolby TrueHD и DTS-HD за съраунд звук с висока вярност

  Dolby TrueHD и DTS-HD за съраунд звук с висока вярност

  Dolby TrueHD и DTS-HD Master Audio Essential осигуряват най-качествения звук от вашите Blu-ray дискове. Възпроизвежданото аудио практически не се отличава от студийния мастъринг, така че чувате точно това, което авторите са искали да чуете. Dolby TrueHD и DTS-HD Master Audio Essential допълват цялостното ви развлечение с висока детайлност.

 • Възпроизвежда Blu-ray дискове, DVD, VCD, CD и USB устройства

  Възпроизвежда Blu-ray дискове, DVD, VCD, CD и USB устройства

  Възпроизвеждайте практически всеки диск и всички мултимедийни формати, които искате - били те Blu-ray дискове, DVD, VCD, CD или USB устройства. Убедете се в ненадминатото удобство на големите възможности за възпроизвеждане и в лукса да показвате мултимедийните си файлове на телевизора или на системата за домашно кино.

 • Гледайте с лекота любимите си видеоклипове в YouTube и снимки в Picasa

  Гледайте с лекота любимите си видеоклипове в YouTube и снимки в Picasa

  Гледайте видеоклипове от YouTube и снимки от Picasa на вашия телевизор, сега. Забавлявайте се с огромната колекция от онлайн видеоклипове на по-голям екран, без изобщо да включвате компютъра. Просто се уверете, че вашият Blu-ray плейър или система за домашно кино са свързани с интернет - безжично чрез Wi-Fi или с кабел, включен в съединителя за локална мрежа - след което се отпуснете и се наслаждавайте на най-доброто от YouTube и Picasa.

 • HDMI за HD филми и качество на картината

  HDMI за HD филми и качество на картината

  HDMI е директна цифрова връзка, която може да пренася висококачествено цифрово видео, както и цифрово многоканално аудио. Като премахва преобразуването в аналогови сигнали, тя осигурява идеално качество на картината и звука, напълно изчистени от шум. Филмите със стандартна разделителна способност вече могат да се изживеят с истинска висока детайлност - с гарантирано повече детайли и по-реалистична картина.

 • Звуков вход, за да слушате музика от iPod/iPhone/MP3 плейър

  Звуков вход, за да слушате музика от iPod/iPhone/MP3 плейър

  С аудио входа е лесно да слушате музика директно от вашия iPod, iPhone, iPad, MP3 плейър или лаптоп чрез лесно свързване към системата за домашно кино. Просто свържете вашето аудио устройство към аудио входа и се наслаждавайте на вашата музика с превъзходното качество на звука на системата за домашно кино Philips.

 • EasyLink, за да управлявате всички HDMI CEC устройства с едно-единствено дистанционно

  EasyLink, за да управлявате всички HDMI CEC устройства с едно-единствено дистанционно

  EasyLink ви позволява да управлявате няколко устройства, например DVD плейъри, Blu-ray плейъри, тонколона SoundBar, система за домашно кино и телевизори и др. с едно дистанционно управление. Използва стандартния протокол HDMI CEC за споделяне на функции между устройствата чрез HDMI кабела. С едно натискане на бутон можете да управлявате едновременно всички свързани устройства с възможности за HDMI CEC. Функциите като готовност и възпроизвеждане сега може да се изпълняват с удивителна лекота.

 • 300 W RMS мощност осигурява чудесен звук за филми и музика

  300 W RMS мощност осигурява чудесен звук за филми и музика
 • Открити мембрани за удоволствие от чистия звук

  Открити мембрани за удоволствие от чистия звук
Вижте всички спецификации
 • За да направите надстройката за достъп до YouTube и Picasa, посетете www.philips.com/support
 • За повече информация посетете www.philips.com/blu-ray

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува