DVD система за домашно кино

  Получете по-добро изживяване

  Тази стилна и компактна напълно цифрова система за домашно забавление възпроизвежда практически всеки диск с висококачествен Dolby, DTS многоканален звук. И така, отпуснете се и се потопете във филмите и музиката в дома си. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Получете по-добро изживяване

със съраунд звук като в киносалон

 • Цифров изход HDMI за лесно свързване само с един кабел

  Цифров изход HDMI за лесно свързване само с един кабел

  HDMI означава мултимедиен интерфейс с висока детайлност. Това е директна цифрова връзка, която може да пренася висококачествено цифрово видео, както и цифрово многоканално аудио. Като премахва преобразуването в аналогови сигнали, тя осигурява идеална картина и звук, напълно изчистени от шум. HDMI има пълна обратна съвместимост с DVI.

 • Възпроизвеждане на JPEG с висока детайлност за изображение в действителни размери

  Възпроизвеждане на JPEG с висока детайлност за изображение в действителни размери

  Високата детайлност на възпроизвеждане на JPEG ви позволява да разглеждате картините на телевизора си с разрешителна способност до два мегапиксела. Сега можете да разглеждате цифровите си картини с абсолютна яснота, без загуба на качество или детайли, и да ги показвате на приятелите или семейството сред уюта на вашят хол.

 • DTS, Dolby Digital и Pro Logic II съраунд звук

  DTS, Dolby Digital и Pro Logic II съраунд звук

  Вграден DTS и Dolby Digital декодер премахва нуждата от външен декодер, като обработва всичките шест канала звукова информация, за да осигури пространствено звуково усещане и поразително естествено чувство за реализъм и динамика на обкръжението. Dolby Pro Logic II осигурява петканален звук от произволен източник на стереосигнал.

 • 12-битова/108 MHz видео обработка за резки и реалистични изображения

  12-битова/108 MHz видео обработка за резки и реалистични изображения

  12-битовият видео ЦАП е превъзходен цифрово-аналогов преобразувател, който запазва всеки детайл от автентичното качество на изображението. Той показва едва уловимите сенки и плавната градация на цветовете, присъщи на естествената картина. Ограниченията на обичайния 10-битов ЦАП стават особено забележими, когато използвате големи екрани и проектори.

 • Сертифициран за DivX Ultra за подобрено възпроизвеждане на DivX видео

  Сертифициран за DivX Ultra за подобрено възпроизвеждане на DivX видео

  Благодарение на поддръжката на DivX можете да се наслаждавате на DivX кодирано видео в комфортната обстановка на вашия хол. Форматът DivX е базиран на MPEG4 видеокомпресия, която позволява записването на големи файлове като филми, филмова музика и музикални клипове на носители като CD-R/RW и DVD записваеми дискове. DivX Ultra съчетава възпроизвеждане на DivX с ценни функции като вградени субтитри, различни езици за аудиоканала, множество записи и менюта в единен удобен файлов формат.

 • Звукови колони с пълен размер за по-въздействащ звук

  Звукови колони с пълен размер за по-въздействащ звук
 • Подобряване на видеото за по-висока разделителна способност до 1080i

  С подобряването на видеото можете да увеличите разделителната способност от SD (стандартна разделителна способност) на видео сигналите, използвани от DVD, до HD (висока разделителна способност), за да видите повече подробности благодарение на по-рязката, по-реалистична картина. Полученият изходящ видео сигнал с висока разделителна способност може да се подаде към дисплей с висока разделителна способност през HDMI (мултимедиен интерфейс с висока разделителна способност).

 • USB Direct възпроизвежда снимки и музика от USB флаш дискове

  Просто включете вашето устройство към USB порта на Philips DVD системата. Цифровата музика и снимките ви ще бъдат възпроизведени направо от устройството. Сега можете да споделяте любимите си моменти със семейство и приятели.

 • Филми: DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, (S)VCD, DivX

  Възможността за възпроизвеждане на много формати ви позволява да възпроизвеждате повечето дискови формати за максимална съвместимост с дисковете и удоволствие от гледането.

 • Музика: CD, MP3-CD, CD-R/RW и Windows Media™ Audio

  Възможността за възпроизвеждане на много формати ви позволява да възпроизвеждате повечето дискови формати за максимална съвместимост с дисковете и удоволствие от прослушването им.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува