Fidelio

Philips Fidelio Immersive Sound

Система за домашно кино 5.1

  Philips Fidelio Immersive Sound

  Система за домашно кино 5.1

  Съраунд звук от всички посоки, също като в киносалон

  Наслаждавайте се на оригиналното филмово изживяване, независимо къде се намирате в стаята. Системата за домашно кино Philips HTB9550D е проектирана със звукови мембрани отпред и отстрани, за да изпълва равномерно стаята със съраунд звук. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Fidelio Immersive Sound Система за домашно кино 5.1

Съраунд звук от всички посоки, също като в киносалон

Завладяващ звук

 • 360Sound изпълва стаята ви със звук отвсякъде

  360Sound изпълва стаята ви със звук отвсякъде

  Много различен от обикновена система за домашно кино 5.1, 360Sound има уникална конструкция с три мембрани във всеки сателитен високоговорител – предна и две странични, които са разположени под ъгъл, за да излъчват поглъщащ звук около вас. Освен принципа на диполите, Philips използва свой алгоритъм за допълнително подобрение на обгръщащия звуков ефект. Съставен от първокласни акустични компоненти, като меки куполни високоговорители за високи честоти, неодимови магнити и цифрови усилватели клас D, 360Sound дава изключителен звук от всички ъгли и ви предоставя реално кинематографско преживяване вкъщи.

 • CinemaPerfect HD за възпроизвеждане на видео с по-ясен и рязък образ

  CinemaPerfect HD за възпроизвеждане на видео с по-ясен и рязък образ

  Блокът за обработка на картината, CinemaPerfect HD на Philips, предлага нов стандарт във възпроизвеждането на видео с ясен и рязък образ. Тази интелигентна технология намалява шума и увеличава рязкостта на образа, за да ви даде видеоизображения с по-добро качество от това, с което сте свикнали. Шумопотискането и свръхмащабирането намаляват шума, който се появява при компресиране на видео в MPEG формат. Подобрената обработка на цветовете ви дава резки и дълбоки образи на екрана.

 • Моментално 2D-3D конвертиране за реалистично филмово изживяване

  Моментално 2D-3D конвертиране за реалистично филмово изживяване

  Наслаждавайте се на вълнуващо 3D изживяване у дома с филмите от вашата 2D колекция. Моменталното конвертиране в 3D използва най-новата цифрова технология за анализ на 2D видео съдържание, за да разпознае обектите на преден и заден план. С помощта на тези данни се генерира карта на дълбочината и стандартните 2D видео формати се конвертират във вълнуващо 3D. С вашия съвместим 3D телевизор, сега сте готови да се наслаждавате на Full HD 3D.

 • Безжични задни високоговорители - опция за избягване на плетеницата от кабели

  Безжични задни високоговорители - опция за избягване на плетеницата от кабели

  Безжичните задни високоговорители ви осигуряват повече свобода и подвижност при поставяне на високоговорителите в стаята. Разработени с използване на технология без смущения, безжичните високоговорители осигуряват пълен съраунд звук без загрозяващи кабели.

 • Интернет радио, за да се наслаждавате на цяла една вселена от онлайн радиостанции

  Интернет радио, за да се наслаждавате на цяла една вселена от онлайн радиостанции

  Интернет радиото е услуга за аудио излъчване, която се предава по интернет. Някои интернет станции са свързани с обичайната "наземна" радиостанция или мрежа, а други са независими радиостанции, които предават само по интернет. С интернет радиото имате достъп до радиостанции от всички точки на света и можете да слушате най-разнообразни жанрове, новини, спорт и забавни предавания или да се свързвате към любими или специализирани станции.

 • Автоматичното калибриране синхронизира високоговорителите за идеална акустика

  Автоматичното калибриране синхронизира високоговорителите за идеална акустика

  Настройването на вашата нова система за домашно кино Philips вече става изключително лесно. Само с натискането на един бутон на дистанционото интелигентният, фабрично зареден софтуер за калибриране на звука се зарежда и излъчва тестови сигнали към високоговорителите. Тези сигнали се улавят и анализират от микрофона за автоматично калибриране и се правят необходимите корекции, като се вземат предвид разстоянията между високоговорителите и местата на слушане, силата на звука и забавянето на аудио сигнала, който връща всеки високоговорител. След 60 секунди звуковото изживяване в стаята е подобрено и оптимизирано.

 • Включена поставка за удобно възпроизвеждане от вашия iPod/iPhone

  Включена поставка за удобно възпроизвеждане от вашия iPod/iPhone

  Използвайте докинг станцията за вашия iPod или iPhone и се наслаждавайте на музиката от него през системата за домашно кино.

 • Full HD 3D Blu-ray за наистина поглъщащо изживяване при гледане на триизмерни филми

  Full HD 3D Blu-ray за наистина поглъщащо изживяване при гледане на триизмерни филми

  Оставете се да ви очароват триизмерните филми в собствения ви хол на Full HD 3D телевизор. Active 3D използва последното поколение дисплеи с бързо превключване за действителна дълбочина и реализъм при пълна висока детайлност с разделителна способност 1080x1920. Вие гледате изображенията през специални очила, които отварят и затварят лявата и дясната леща в синхрон със сменящите се изображения, което създава усещането за гледане на триизмерна картина с пълна висока детайлност на вашата система за домашно кино. Превъзходните триизмерни филми на BluRay дискове предлагат богат избор на висококачествено съдържание. Blu-ray осигурява и некомпресиран обемен звук за невероятно реалистично звуково изживяване.

 • Вграден WiFi, за да се наслаждавате на свързаната мултимедия безжично

  Вграден WiFi, за да се наслаждавате на свързаната мултимедия безжично

  Благодарение на вградения WiFi трябва само да свържете вашата система за домашно кино с домашната мрежа, за да получите достъп до богата селекция от популярни онлайн услуги. Забавлявайте се с някои от най-добрите уеб сайтове, предлагащи филми, снимки, любопитна информация и друго онлайн съдържание, пригодено да се помества идеално на екрана на вашия телевизор.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува