Мултимедиен HD плейър

  USB Hi-Speed 2011

  Мултимедиен HD плейър

  Забавлявайте се с Netflix и YouTube на телевизора

  Отпуснете се и се забавлявайте с филми на телевизора. HMP2000 ви предлага Netflix и YouTube с практически безкрайна колекция от видеоклипове и филми "по заявка". Хитовете и най-гледаните ТВ сериали ви очакват в собствения ви хол. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Забавлявайте се с Netflix и YouTube на телевизора

 • Цифров изход HDMI за лесно свързване само с един кабел

  Цифров изход HDMI за лесно свързване само с един кабел

  HDMI означава мултимедиен интерфейс с висока детайлност. Това е директна цифрова връзка, която може да пренася висококачествено цифрово видео, както и цифрово многоканално аудио. Като премахва преобразуването в аналогови сигнали, тя осигурява идеална картина и звук, напълно изчистени от шум. HDMI има пълна обратна съвместимост с DVI.

 • Връзката с високоскоростен USB 2.0 възпроизвежда видео/музика от USB флаш диск

  Връзката с високоскоростен USB 2.0 възпроизвежда видео/музика от USB флаш диск

  Универсалната серийна шина или USB е стандарт за протокол за свързване на компютри, периферия и потребителска електроника. Устройствата с високоскоростен USB имат скорост на пренос на данни до 480 Mbps - срещу скромните 12 Mbps на тези с първоначалния USB интерфейс. С връзката с високоскоростен USB 2.0 всичко, което трябва да направите, е да включите USB устройството, да изберете филма, музиката или снимките и да ги гледате и слушате.

 • Разглеждайте снимки в различни формати

  Разглеждайте снимки в различни формати

  Разглеждайте и се наслаждавайте на снимки в богатия набор от формати, включително JPEG, JPG, M-JPEG, PNG, TIF, TIFF, GIF, BMP и HD JPEG – направо на вашия широкоекранен телевизор! Превърнете хола си във фотогалерия и споделяйте прекрасните спомени с приятелите и семейството си.

 • Гледайте видеоклипове от YouTube директно на вашия телевизор с голям екран*

  Гледайте видеоклипове от YouTube директно на вашия телевизор с голям екран*

  Пуснете видеоклипове от YouTube на вашия телевизор, сега. Забавлявайте се с огромната колекция от онлайн видеоклипове на по-голям екран, без изобщо да включвате компютъра. Просто се уверете, че вашият Blu-ray плейър или система за домашно кино са свързани с интернет - безжично* или с кабел, след което се отпуснете и се наслаждавайте на най-доброто от YouTube.

 • Netflix – поточно предаване на ТВ сериали и филми от интернет

  Netflix – поточно предаване на ТВ сериали и филми от интернет

  Гледайте веднага ТВ сериалите и филмите, колкото често поискате, на телевизора. Всичко, което ви трябва, е връзка с интернет (Wi-Fi или Ethernet връзка) и абонамент за Netflix, който включва поточно предаване*.

 • Гледайте видео в различни формати

  Пускайте и се наслаждавайте на богатия набор от видео формати - от форматите с висока детайлност, като MPEG 1/2/4 (MPEG 4 Part 2), H.264, VC-1, H.263, VP6 (640 x 480), DivX Plus HD, DivX 3/4/5/6, Xvid, RMVB 8/9/10, RM, WMV (V9), AVI, TS, M2TS, TP, TRP, ISO, VOB, DAT, MP4, MPEG, MPG, MOV (MPEG 4, H.264), ASF, FLV (640 x 480), MKV, M4V - без неудобството от конвертиране на файлове. Просто натиснете "Play" и се наслаждавайте на видео и филми с превъзходно кинематографично качество и жив, обгръщащ звук. (*WMV 7/8 не се поддържа. **QuickTime формат не се поддържа.)

 • Интегрирани интернет услуги

  Просто свържете своя плейър Philips към домашната мрежа, за да използвате изумителното разнообразие от онлайн услуги, когато пожелаете! Забавлявайте се с всякакво съдържание, предавано поточно от домашната мрежа, или преглеждайте цяла една вселена от уеб сайтове*, като Facebook, Youtube, Pisca и Acuweathers. *Поддържаните уеб сайтове може да се променят.

 • Вграден WiFi, за да се наслаждавате на свързаната мултимедия безжично

  С вградения Wi-Fi трябва само да свържете плейъра директно към домашната Wi-Fi мрежа, за да се свържете лесно с интернет, без плетеница от кабели. Сега можете да се забавлявате с интегрираните услуги за информация и развлечение, като видеоклипове, музика, новини, прогноза за времето, снимки и много други!

Вижте всички спецификации
 • Изисква се абонамент за неограничен стрийминг от Netflix.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува