Мини Hi-Fi система

  Истинска машина за парти

  Направете най-страхотното парти у дома. С двете въртящи се поставки на мини Hi-Fi системата Philips можете да слушате и зареждате вашите iPhone и iPod и да миксирате музика от фонотеките им. Получавате и авангардни функции за диджеи с приложението djay Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Мини Hi-Fi система

Миксирайте като DJ, 30-щифтова док. станция за iPod/iPhone, USB Direct, 300 W, разширяема с FWP1000 FWP3200D/12 Търсене на подобни продукти

Истинска машина за парти

Завладяващ звук

 • Динамични светлини, за да се потопите в ритъма

  Динамични светлини, за да се потопите в ритъма

  Потопете се в зашеметяващия ритъм на музиката. Красивите светлини примигват в такт с песните за повече забавление и настроение. А ако не искате светлини, просто изключете функцията. Внесете очарование и тръпка във вашето денс парти, тържество или специално събитие с тези сензационни динамични светлини.

 • MAX Sound за мигновено усилване на мощността

  MAX Sound за мигновено усилване на мощността

  Технологията MAX Sound дава мигновено усилване на басите, подобрява максимално звученето и създава мигновено най-впечатляващо преживяване при слушане само с натискането на един бутон. Сложната електроника на MAX Sound калибрира съществуващите настройки на звука и силата и усилва мигновено басите и силата до максимално ниво без изкривяване. Крайният резултат е забележимо повишаване - както на силата, така и на звуковия спектър - и мощно аудио усилване, което разширява въздействието на всеки тип музика.

 • MP3 Link за възпроизвеждане на преносима музика

  MP3 Link за възпроизвеждане на преносима музика

  MP3 връзката позволява директно възпроизвеждане на MP3 съдържание от портативни мултимедийни плейъри. Освен удоволствието от слушането на любимата ви музика с превъзходно качество на звука, излизащ от аудио системата, MP3 връзката е и изключително удобна, защото всичко, което трябва да направите, е да включите своя MP3 плейър в аудио системата.

 • Управление на цифров звук за оптимизирани настройки за стил музика

  Управление на цифров звук за оптимизирани настройки за стил музика

  Управлението на цифров звук ви дава възможност да избирате измежду предварително зададени режими - Джаз, Рок, Поп или Класика, които управляват честотните ленти на звука за оптимизиране на определени музикални стилове. Всеки режим използва технология на графичен еквалайзер за автоматично регулиране на баланса на звука и подчертаване на най-важните звукови честоти в избрания от вас стил музика. При всички случаи управлението на цифров звук ви позволява да извлечете максимума от вашата музика чрез фино регулиране на баланса на звука, за да съответства на типа музика, който слушате.

 • USB Direct за лесно възпроизвеждане на MP3 музика

  USB Direct за лесно възпроизвеждане на MP3 музика

  Благодарение на пълната способност за обмен на файлове можете лесно да се възползвате от удобството и забавлението да имате достъп до повече цифрова музика чрез вградения USB Direct.

 • Две въртящи се поставки за слушане и зареждане на iPod/iPhone

  Две въртящи се поставки за слушане и зареждане на iPod/iPhone
 • Затихване на каналите за превключване на възпроизвеждането между двете устройства – iPod/iPhone

  Затихване на каналите за превключване на възпроизвеждането между двете устройства – iPod/iPhone
 • Обща изходна мощност 300 W RMS

  Обща изходна мощност 300 W RMS
Вижте всички спецификации
 • Избягвайте прекомерната употреба на комплекта при сила на звука над 85 децибела, тъй като това може да увреди слуха ви.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува