Портативен MP3-CD плейър

  Портативен MP3-CD плейър

  Наслаждавайте се на MP3 музика без прескачания

  Влезте в крак с модата с MP3-CD плейърите eXp2461 и се наслаждавайте на 10 часа музика без прекъсване на един MP3-CD. Любим класически модел, eXp2461 се предлага с двоен цветен дисплей и е чудесен избор, за да се насладите лесно и без грижи на музиката без затруднения

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Наслаждавайте се на MP3 музика без прескачания

 • Динамично усилване на басите за дълбок и драматичен звук

  Динамично усилване на басите за дълбок и драматичен звук

  Динамичното усилване на басите довежда до максимум наслаждението ви от музиката, като подчертава съдържанието на баси в музиката в целия диапазон на сила на звука - от слабо до силно - с натискането на един бутон! Най-ниските басови честоти обикновено се губят при зададена малка сила на звука. Като противодействие на това може да се включи динамично усилване на басите за усилване на нивата на басите, така че да се наслаждавате на еднакъв звук дори когато сте намалили силата на звука.

 • 100-секунден Magic ESP™

  100-секунден Magic ESP™

  Електронната защита от прескачане Magic Electronic Skip Protection™ е удобна функция, осигуряваща музика без прескачане дори, когато MP3-CD плейърът ви е удрян и блъскан, докато тичате или сте в движение. Устройствата с Magic Electronic Skip Protection™ имат интелигентен електронен буфер, който може да съхранява различни цифрови формати за музика, като MP3 и WMA. Буферът регулира автоматично и съдържанието си, и скоростите на лазерните пътечки, за да гарантира слушане на музика без прекъсвания.

 • Насладете се на над 10 часа музика на един MP3-CD

  Насладете се на над 10 часа музика на един MP3-CD
 • Възпроизвеждане на CD, CD-R и CD-RW дискове

  Philips е известен с това, че продуктите му са съвместими с много дискове, предлагани на пазара. Тази аудиосистема ви позволява да се радвате на музика от CD,CD-R и CD-RW дискове. На един компактдиск може да се съхраняват до 10 часа музика. CD-RW (съвместим с CD-презаписваем) означава, че вашата аудиосистема може да възпроизвежда както CD-записваеми (CD-R), така и CD-презаписваеми (CD-RW) дискове. CD-R дисковете могат да се записват един път и да се възпроизвеждат на всеки аудио CD плейър, а CD-RW дисковете могат да се записват и презаписват много пъти и да се възпроизвеждат само на съвместими аудио CD плейъра..

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува