Портативен MP3-CD плейър

  Наслаждавайте се на MP3 музика!

  За забавление и само за вас! Наслаждавайте се на 10 часа възпроизвеждане на MP3-CD с лесния за използване eXp2301 без прекъсване благодарение на 100-секундната функция Magic ESP™. Уникалният 4-режимен еквалайзер ви позволява да се наслаждавате на любимите си музикални стилове с оптимален звук.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Наслаждавайте се на MP3 музика!

 • 100-секунден Magic ESP™

  100-секунден Magic ESP™

  Електронната защита от прескачане Magic Electronic Skip Protection™ е удобна функция, осигуряваща музика без прескачане дори, когато MP3-CD плейърът ви е удрян и блъскан, докато тичате или сте в движение. Устройствата с Magic Electronic Skip Protection™ имат интелигентен електронен буфер, който може да съхранява различни цифрови формати за музика, като MP3 и WMA. Буферът регулира автоматично и съдържанието си, и скоростите на лазерните пътечки, за да гарантира слушане на музика без прекъсвания.

 • Еквалайзер за избор на вашите музикални предпочитания

  Еквалайзер за избор на вашите музикални предпочитания

  GoGear плейърите с еквалайзер използват технологиите, за да задават автоматично оптималния баланс на звуковите честотите за избрания музикален стил. Независимо дали слушате джаз, рок или поп, използването на зададената настройка на еквалайзера ви позволява да се радвате на оптималния звук за този музикален стил.

 • Насладете се на над 10 часа музика на един MP3-CD

  Насладете се на над 10 часа музика на един MP3-CD
Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува