DVD плейър/рекордер

  Записването е лесно

  Запишете любимите си телевизионни програми с идеално цифрово качество.

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Записването е лесно

 • ShowView за бързо и лесно програмиране

  ShowView за бързо и лесно програмиране

  При системата на ShowView, за да програмирате видеорекордера си е необходимо само да въведете число от ShowView - код до девет цифри (но обикновено по-малко), който е отпечатан до всяка телевизионна програма в повечето справочници за телевизионни програми.

 • VPS/ PDC записва телевизионни предавания точно от началото до края

  С VPS (Система за видео програмиране) и PDC (управление на предаването на програмата), телевизионната станция контролира началото и продължителността на програмирания запис. Това означава, че вашето записващо устройство се включва и изключва в правилния час, дори ако телевизионната програма, която сте програмирали, започне по-рано или завърши по-късно от очакваното.

 • До 6 часа запис на еднослоен DVD+R/RW или DVD-R/RW диск

  Режимът за 6-часов запис, предлаган при конкретни модели DVD рекордери, ви позволява да записвате до шест часа видео на еднослойни DVD+R/RW или DVD-R/RW дискове.

 • DualMedia записва удобно на DVD+R/RW и DVD-R/RW

  Записващите DVD устройства на Philips поддържат запис на "dual media" - способност да правят запис на дискове DVD+R/RW и DVD-R/RW. Сега можете да купите какъвто и да е диск и записващото устройство на Philips винаги ще направи напълно съвместим запис, който ще може да се възпроизведе от всеки DVD плейър.

 • Филми: DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, (S)VCD

  Възможността за възпроизвеждане на много формати ви позволява да възпроизвеждате повечето дискови формати за максимална съвместимост с дисковете и удоволствие от гледането.

 • Музика: CD, CD-R/RW и MP3-CD

  Възможността за възпроизвеждане на много формати ви позволява да възпроизвеждате повечето дискови формати за максимална съвместимост с дисковете и удоволствие от прослушването им.

 • Снимки (JPEG) с музикално слайдшоу

  Направете споделянето на снимки със семейството и приятелите по-забавно! Пуснете слайдшоу със снимки на фона на музика.Това изделие на Philips поддържа едновременно възпроизвеждане на JPEG снимки и MP3 музика.Внимавайте файловете за музикалното слайдшоу да са записани на един и същ носител. Изберете любимата си MP3 музика и стартирайте слайдшоу с JPEG снимки.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува