тонколона за поставяне

  Звук, който подхожда на вашия дом

  Показвайте най-доброто във вашата музика. Philips DS6100/10 ви дава чистия, балансиран звук на неодимовите високоговорители – от всеки iPod/iPhone или iMac/PC. Синхронизирайте вашия iPod/iPhone с вашия iMac/PC. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Звук, който подхожда на вашия дом

Завладяващ звук

 • Цифрова обработка на звука за реалистична музика без изкривявания

  Цифрова обработка на звука за реалистична музика без изкривявания

  Авангардната технология за обработка на звука подобрява възпроизвеждането на вашата музика, така че всяка нота звучи с кристална чистота и прецизност, а всяка пауза е пропита с абсолютна тишина. Фирмената технология на Philips за обработка на звука оптимизира показателите на компактните тонколони и дава чист звук с всички тембри, мощен и без никакви изкривявания.

 • DBB за запазване на ниските тонове, което дава дълбоки баси при всяко ниво на звука

  DBB за запазване на ниските тонове, което дава дълбоки баси при всяко ниво на звука

  Динамичното усилване на басите довежда до максимум наслаждението ви от музиката, като подчертава присъствието на басите в целия диапазон на силата на звука - от слабо до силно - само с натискането на един бутон! Най-ниските басови честоти обикновено се губят при зададена малка сила на звука. Като противодействие на това можете да включите динамичното усилване на басите, което усилва нивата на басите, за да се наслаждавате на еднакъв звук, дори когато намалите звука.

 • Безплатно приложение DockStudio за интернет радио и други чудесни функции

  Безплатно приложение DockStudio за интернет радио и други чудесни функции

  Това безплатно приложение предлага множество изключителни, чудесни функции за вашата тонколона за поставяне. Можете да проверите прогнозата за времето, да видите часа и дори да използвате любимите си изображения като тапет. Освен това DockStudio позволява да слушате хиляди интернет радиостанции от цял свят. А скоро ще има още нови функции и стилове на оформлението.

 • Поставяне на всеки iPod/iPhone, дори когато е в калъфа си

  Поставяне на всеки iPod/iPhone, дори когато е в калъфа си

  Интелигентно проектираният порт за поставяне с пружина поема без проблем всеки iPod или iPhone, без специални адаптери. Нещо повече, той работи дори когато повечето защитни калъфи са поставени – просто поставете вашия iPod или iPhone така, както си е. Вече можете да слушате любимата си музика, без да се притеснявате.

 • обща изходна мощност 20 W RMS

  обща изходна мощност 20 W RMS

  RMS, или средно квадратична стойност, е обичайната мярка за звуковата мощност или по-точно за електрическата мощност, предавана от аудио усилвателя към високоговорителя и измервана във ватове. Количеството електрическа мощност, предавана към високоговорителя, и неговата чувствителност определят мощността на генерирания звук. Усилвателите биват ограничавани предимно от електрическата енергия, която са способни да усилват, а високоговорителите – от електрическата енергия, която са способни да превръщат в акустична, без да изкривяват аудиосигнала. Колкото по-голяма е консумираната мощност, толкова по-добра е звуковата мощност на високоговорителя.

 • Алуминиева метална решетка

  Първокласна изработка и висококачествен дизайн. Лицевата част на високоговорителите е изработена от цял лист анодиран матиран алуминий – същият като този, който се използва в самолетостроенето. Алуминият, извит така, че да създава идеална акустична камера, оптимизира възпроизвеждането, като осигурява прецизен, мощен, естествен и кристално чист звук.

 • Синхронизация на компютър с iPod/iPhone

  Поставете го, възпроизвеждайте от него, синхронизирайте го и го зареждайте! Търсете в любимата си музика на вашия iPod или iPhone, докато той се зарежда и се синхронизира с компютър през USB – и се наслаждавайте на прекрасното качество на звука и несравнимото удобство. Слушайте чудесна музика - без опасност от прекъсване на захранването.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува