тонколона за поставяне

  Звук, който подхожда на вашия дом

  Съвместима с iPhone 5 и с най-новите модели iPod чрез съединителя Lightning, тонколоната за поставяне DS3205 възпроизвежда музиката от вашия с iPod/iPhone с кристално чист звук. А възможностите за захранване от мрежата или от батерия ви дават максимална гъвкавост. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

тонколона за поставяне

със съединител Lightning, за iPod/iPhone, 10 W, работи на батерия или захранване DS3205/12 Търсене на подобни продукти

Звук, който подхожда на вашия дом

 • Бързо зареждане и възпроизвеждане на музика чрез съединителя Lightning

  Бързо зареждане и възпроизвеждане на музика чрез съединителя Lightning

  Наслаждавайте се на любимата си музика, докато зареждате своя iPod/iPhone, с новия съединител Lightning! Просто го поставете директно върху тонколоната, за да възпроизвеждате избраните от вас мелодии с превъзходен звук. Освен това тя зарежда устройството бързо, докато свири, за да не се притеснявате, че батерията му ще се изтощи.

 • DBB за запазване на ниските тонове, което дава дълбоки баси при всяко ниво на звука

  DBB за запазване на ниските тонове, което дава дълбоки баси при всяко ниво на звука

  Динамичното усилване на басите довежда до максимум наслаждението ви от музиката, като подчертава присъствието на басите в целия диапазон на силата на звука - от слабо до силно - само с натискането на един бутон! Най-ниските басови честоти обикновено се губят при зададена малка сила на звука. Като противодействие на това можете да включите динамичното усилване на басите, което усилва нивата на басите, за да се наслаждавате на еднакъв звук, дори когато намалите звука.

 • Аудио вход за лесно възпроизвеждане на музиката от портативни устройства

  Аудио вход за лесно възпроизвеждане на музиката от портативни устройства

  С една лесна връзка можете да се наслаждавате на музиката от вашите преносими устройства и компютри. Просто включете устройството към 3,5-мм аудио вход (порта AUDIO-IN) на тонколоната Philips. Връзката с компютър обикновено се осъществява чрез изхода за слушалки. Веднъж свързани, можете да слушате цялата си музикална колекция през превъзходната тонколона. Philips просто ви дава по-добър звук.

 • Неодимови високоговорители за чист и балансиран звук

  Неодимът е най-добрият материал за създаване на силно магнитно поле за постигане на по-голяма чувствителност в гласовата намотка, по-добро възпроизвеждане на басите и чисто балансирано качество на звука.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува