Портативно радио

  Портативно радио

  Слушайте DAB+ радио в движение!

  Вземете най-доброто от радиото, където и сте. Портативното DAB радио Philips DA1200/12 ви предлага неподправено чист звук, бързо сканиране и настройване на FM/DAB станции. С джобен размер и вградена акумулаторна батерия, то е идеален компаньон при пътуване. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

Портативно радио

DAB+/FM, Цифрова настройка, 20 предварителни настройки, Стерео слушалки, Акумулаторна батерия DA1200/12 Търсене на подобни продукти

Слушайте DAB+ радио в движение!

 • Голям задно осветен LCD дисплей за лесно гледане при слаба светлина

  Голям задно осветен LCD дисплей за лесно гледане при слаба светлина

  Задно осветеният LCD дисплей осигурява лесно гледане и работа при слаба светлина и дава ясна информация с един поглед.

 • Ясно DAB радио+ без пращене

  Ясно DAB радио+ без пращене

  Цифровото радио DAB+ (Digital Audio Broadcasting) освен че се излъчва наложено върху аналоговия FM сигнал, представлява и нов начин на радиоизлъчване по мрежа от наземно базирани предаватели. То предлага на слушателите повече избор и информация, с чист, лишен от всякакви смущения звук. Тази технология позволява на приемника да се фиксира на най-силния достъпен сигнал. При цифровите радиостанции на DAB+ не се налага запомняне на честоти, настройките се правят по името на станцията, така че няма проблеми за избор по време на пътуване.

 • Компактен и лек дизайн - идеален, когато сте в движение

  Компактният и лек дизайн на това мини зарядно устройство го прави идеална компания за пътуване, за да поддържате устройствата си винаги готови за работа.

 • Гнездо за стерео слушалки, за да слушате музиката точно така, както ви харесва

  Свържете слушалките си към това устройство Philips за по-лично слушателско изживяване, когато пожелаете. Наслаждавайте се на любимата си музика с чудесен звук, без да пречите на околните, като използвате слушалки.

 • DAB+, DAB и FM за пълно удоволствие от радиото

  Цифровото радио DAB+/DAB (Digital Audio Broadcasting) не само се излъчва наложено върху аналоговия FM сигнал, но представлява и нов начин на радиоизлъчване по мрежа от наземно базирани предаватели. То предлага на слушателите повече избор и информация с чист, лишен от всякакви смущения звук. Тази технология позволява на приемника да се фиксира на най-силния достъпен сигнал. При цифровите радиостанции на DAB+ или DAB не се налага запомняне на честоти - настройките се правят по името на станцията, така че няма проблеми за избор по време на пътуване.

Вижте всички спецификации

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува