По-интелигентен с инфрачервена връзка

  Благодарение на своята инфрачервена технология за дистанционно управление, смартфонът S326 от Philips може да управлява вашите уреди в движение. Заедно с 3000 mAh батерия, 8-мегапикселова камера и 5-инчов HD дисплей можете да живеете по-лесно и интелигентно. Вижте всички предимства

Видеоклипове

[trigger to render Video Gallery]

Изображения

По-интелигентен с инфрачервена връзка

 • Качествени снимки с 8-мегапикселова камера с автоматичен фокус и светкавица

  Качествени снимки с 8-мегапикселова камера с автоматичен фокус и светкавица

  Снимайте като професионалист в движение с 8-мегапикселовата камера с автоматичен фокус на вашия мобилен телефон Philips. Уловете краткотрайните моменти в живота, големи или малки, в кристалноясно качество и гордо ги изпратете на семейство и приятели. А вградената светкавица означава, че може да правите страхотни снимки и в притъмнени светлинни условия, така че да не изпускате паметна снимка, без значение дали е ден, или нощ.

 • Слот за две SIM карти, за две групи контакти

  Слот за две SIM карти, за две групи контакти

  Организирайте живота си по-добре и съхранявайте контактите си отделно, като използвате два отделни телефонни номера. Със слота за две SIM карти не се налага да носите два телефона със себе си.

 • Вграденото инфрачервено дистанционно управление контролира уредите с едно натискане

  Подсилен от вградената инфрачервена функция, вашият мобилен телефон Philips може да контролира над 4000 марки домашни уреди и 200 000 модела дистанционно през приложението за дистанционно управление, което се предоставя с телефона. Сега може да контролирате вашия телевизор, климатик, DVD, осветление с S326 и да се сбогувате с повечето дистанционни управления у дома.

 • Отлично сърфиране с двойно 4G

  Вашият мобилен телефон Philips включва радио с двоен 4G режим, което ви позволява да използвате мобилния интернет с невероятни скорости в FDD-LTE и TD-LTE мрежите. Сега може да се насладите на по-широко LTE покритие със само един телефон.

 • Превъзходна 3000 mAh литиево-йонна батерия

  Вашият мобилен телефон Philips се предоставя с изключителна 3000 mAh литиево-йонна батерия за безупречна и трайна връзка в движение. С такава невероятна продължителност на батерията може да се освободите от досадните притеснения за пропуснати важни обаждания от вашите професионални и лични контакти. А след като доволно сте приключили с професионалните и личните си дела, можете да усъвършенствате вашите геймърски способности и да сърфирате с едно зареждане благодарение на енергийната технология на телефона, която е и най-добра в своя клас.

 • 5" HD IPS дисплей за богати визуални детайли

  Вашият мобилен телефон Philips разполага с невероятен 5" дисплей с висока разделителна способност, който ви предлага истински ярки цветове и ясни детайли. IPS технологията осигурява превъзходна видимост от всеки един ъгъл, докато ярките цветове и изображения създават по-реално визуално изживяване. Като допълнителен плюс, навигирането на широкия екран е също бързо и лесно. Независимо дали сърфирате във вашите любими уебстраници, или разглеждате най-новите изображения и видеоклипове, 5-инчовият екран ви доставя недостижимо визуално удоволствие, докато се намирате в движение.

Вижте всички спецификации
 • MicroSD картата с памет не е включена.
 • Наличността на определени функции е обект на валидна абонаментна услуга към вашия мрежов оператор.
 • Всички визуални материали са само с илюстративна цел. Актуалните характеристики на продукта, като цвят на телефона и екранни снимки, може да се различават от тези на изображенията.
 • Зададените спецификации се базират на заредена за пръв път батерия в лабораторни условия с изключени Bluetooth и WiFi. Реалната производителност ще зависи от мрежовия доставчик и употребата.
 • Реално наличната памет за употреба от страна на крайния потребител може да се различава от пазар до пазар поради предварителната настройка.
 • Посочените спецификации може да бъдат променяни без предизвестие.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува